Τι λένε τα αποτυπώματά σου για τον χαρακτήρα σου


Επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει πως τα αποτυπώματα είναι και καθρέφτης του χαρακτήρα μας. Βρες το δικό σου και μάθε τι αποκαλύπτει (Pics)
Επιστημονική έρευνα βασισμένη στην μέθοδο της δερματογλυφικής βοηθά για να κατανοήσουμε το "σχέδιο" που αποτυπώνεται στα δάχτυλά μας. Το συγκεκριμένο σχέδιο αποκαλύπτει και σημαντικά στοιχεία για τον χαρακτήρα μας.

Το αποτύπωμα που το σχέδιό του θυμίζει βρόχους

 

Το συγκεκριμένο αποτύπωμα είναι πιο συνηθισμένο στο Ευρωπαϊκά φύλα και δείχνει μια ήρεμη και ισορροπημένη προσωπικότητα. Οι άνθρωποι που το διαθέτουν είναι αλληλέγγυοι και προσπαθούν να βοηθήσουν τους άλλους, ενώ είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί. Παράλληλα, είναι επιμελείς, υπεύθυνοι και σπάνια παίρνουν πρωτοβουλίες.
Δείχνει πως το άτομο μπορεί να απεχθάνεται τη σκληρή δουλειά, ωστόσο διαθέτει μεγάλη φαντασία και είναι ικανό να μεγαλουργήσει, αρκεί να το επιθυμεί.
Συνήθως, εκείνοι που διαθέτουν αυτό το αποτύπωμα αντιμετωπίζουν σπάνια σοβαρές ασθένειες, κατά την ενηλικίωσή τους.

Το αποτύπωμα που το σχέδιό του θυμίζει καμπύλες


  Οι άνθρωποι που διαθέτουν αυτό το αποτύπωμα είναι γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, την οποία μπορείτε εύκολα να διακρίνεται σε κάθε τους δράση ή στάδιο της ζωής τους. Είναι πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες, τόσο που ακόμη και αν γνωρίζουν ότι κάνουν λάθος θα επιμείνουν στην αρχική τους θέση. Προσαρμόζονται δύσκολα και δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις αλλαγές, ενώ βασίζονται, κυρίως, στις πρακτικές εμπειρίες της ζωής τους. Παράλληλα, είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν τους άλλους, προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους.
Αγαπούν την τέχνη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστούν "ευαίσθητοι", μιας και δεν εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια.

Το αποτύπωμα που το σχέδιό του θυμίζει κύκλο


  Οι άνθρωποι που έχουν "κυκλικό" αποτύπωμα είναι ευέξαπτοι, ταλαντούχοι, ενώ είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλύσουν το περιβάλλον γύρω τους. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι βαριούνται εύκολα, με αποτέλεσμα να αλλάζουν συνέχεια ενδιαφέροντα και επαγγελματικές θέσεις. Χαρακτηρίζονται για την αστάθεια τους, είναι απρόβλεπτοι και υποκύπτουν εύκολα στα συναισθήματά τους.
Παράλληλα, αμφιβάλουν για τον εαυτό τους, αλλά και για τος ανθρώπους που τους περιβάλλουν.
Οι άνθρωποι που διαθέτουν το παραπάνω αποτύπωμα έχουν ιδιαίτερη έφεση στις νομικές σπουδές και την έρευνα.http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!