Αδ. Γεωργιάδης: Πιθανόν θέλουν να ελέγξουν το Διαδίκτυο καθ' ολοκληρίαν












Πρόθεση ελέγχου του Διαδικτύου από την κυβέρνηση διείδε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην αρχική απόφαση για μετακίνηση του Μ. Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πριν ανακοινωθεί η αλλαγή της απόφασης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα:







«Πιθανόν θέλουν να ελέγξουν το Διαδίκτυο καθ'Α ολοκληρίαν, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη, και ένας από τους τρόπους για να το ελέγξουν, (είναι να) ελέγχουν απολύτως τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε ολοκληρωτικού τύπου καθεστώτα, σε έναν κάποιο βαθμό, ελέγχεται.

Αν πάτε π.χ. στην Κίνα, δεν μπορείς να μπεις στο facebook. Για να ανοίξεις λογαριασμό στο facebook, σε πάει σε ένα κινέζικο facebook, που σου λέει ότι αυτό είναι της κυβερνήσεως και το ελέγχουμε. Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πάει να μας κάνει Κίνα, αλλά θα το ήθελε πάρα πολύ να μας κάνει».

Ερωτηθείς για την επίθεση Λαζόπουλου κατά Σόιμπλε αναρωτήθηκε αν «η χυδαία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε τυχαία» και προσέθεσε:

«Δεν θέλω να μπω στην κουβέντα περί αναπήρων και όλο αυτό που άνοιξε... Αλλά η χυδαιότητα στην πολιτική έκφραση είναι ωραίο πράγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Λαζόπουλος καθόλου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ενδιαφέρει... Είχε γράψει ένα άρθρο ο κ. Λαζόπουλος, είχε περιγράψει τον εαυτό του ως το αθώο, σιωπηλό σπουργιτάκι, δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει.
Ήταν το αθώο, σιωπηλό σπουργιτάκι που καθόταν ήσυχο στο κλαδί του κι ήρθε ο μαύρος κόραξ -ο μαύρος κόραξ ήμουν εγώ- και τον έκραξε και τον έβγαλε από την αθωότητα του.

Λοιπόν, αυτό το αθώο, ανυπεράσπιστο, μικρό σπουργιτάκι με το όνομα Λάκης καλά θα κάνει να είναι πιο προσεκτικός, διότι όταν έχεις βγάλει τα λεφτά σου στο εξωτερικό, κατά δική του παραδοχή μετά από δική μου ερώτηση, και άρα εσύ, αν η Ελλάδα καταστραφεί, απλώς θα γίνεις πλουσιότερος κ. Λάκη, πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός».                                                          http://www.express.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!