Ακραίος νεοφιλελευθερισμός: Βουλευτής της ΝΔ ζητά την αποπομπή στελέχους που μίλησε κατά της ισλαμοποίησης της Λέσβου!


Ακραίος νεοφιλελευθερισμός: Βουλευτής της ΝΔ ζητά την αποπομπή στελέχους που μίλησε κατά της ισλαμοποίησης της Λέσβου!
Πληθαίνουν σε καθημερινή βάση τα δείγματα εκείνα, τα οποία αποδεικνύουν την πλήρη φιλελευθεροποίηση της ΝΔ όχι μόνο στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, αλλά και στα εθνικά θέματα.
Μια επιστολή της Μόλλη Μαχαίρα, τοπικού στελέχους της ΝΔ στην Λέσβο, με την οποία αντιτίθεται στην λαθρομετανάστευση (είναι χαρακτηριστικός ο τίτλος του κειμένου: “Η Λέσβος δέχεται επίθεση. Η Λέσβος ισλαμοποιείται. Η Λέσβος πεθαίνει!) οδήγησε σε αντιδράσεις μέσα στο ίδιο της το κόμμα.


Στις απόψεις της Μαχαίρα αντέδρασε ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Βογιατζής, ο οποίος κάλεσε το κόμμα του να αποπέμψει άμεσα την Μαχαίρα. “Δεν μπορώ να συνυπάρχω στο κόμμα με άτομα που εκφράζουν τέτοιες διχαστικές απόψεις. Ή εγώ ή αυτή είμαστε σε λάθος κόμμα” τόνισε φανερά ενοχλημένος ο Βογιατζής, ο οποίος επί χρόνια πρωτοστάτησε σε κινήσεις ελληνοτουρκικής προσέγγισης. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέται ο συνοδοιπόρος της “προσέγγισης” με τους τούρκους για το ποιο πρόσωπο από τα δύο βρίσκεται “σε λάθος κόμμα”.
Η πολιτική της ΝΔ είναι απόλυτα εθνομηδενιστική και πολυπολιτισμική, έτσι ώστε να δικαιώνει τον Βογιατζή. Μένει μόνο να δούμε αν η ηγεσία της ΝΔ θα ακολουθήσει την προτροπή του βουλευτή για αποπομπή από το κόμμα της Μαχαίρα ή αν τελικά θα επικρατήσει ο νόμος της “σιωπής” επί του θέματος προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να συνεχίσει η ηγετική ομάδα της ΝΔ να προσπαθεί να πείσει κάποια εναπομείναντα κορόιδα ότι το κόμμα αυτό εκφράζει τον πατριωτισμό των Ελλήνων με τον πιο γνήσιο και εποικοδομητικό τρόπο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ,                                                            https://koinonikosethnikismos.wordpress.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!