Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

VN:F [1.8.9_1076]

Η Αβάσταχτη Γελοιοποίηση της Σκοπιανής Προπαγάνδας

Κάποτε ένας Βούλγαρος διανοούμενος αναφερόμενος στους Σκοπιανούς , τόνισε:

Ανάμεσα τους το Ψέμα είναι κάτι συνηθισμένο. Δεν θεωρείται ανήθικο, παρά μόνο ένα δείγμα ευφυίας. Αυτός ανάμεσα τους που θα πιαστεί να ψεύδεται, δεν νιώθει τύψεις ή κάποιο ίχνος ντροπής. Νιώθει μόνο στενοχώρια γιατί δεν ήταν αρκετά έξυπνος, όταν κατασκεύασε αρχικά το ψέμα.

Πιστοί εδώ και δεκαετίες σε αυτό το δόγμα οι Σκοπιανοί, σκοτώνουν το χρόνο τους προσπαθώντας να κατασκεύασουν οτιδήποτε μπορεί να ”αποδεικνύει” την ύπαρξη τους ως “μακεδονικό έθνος”. Θυμηθείτε ότι σύμφωνα με τους Σκοπιανούς, μόνο ο “ήλιος είναι παλαιότερος” από τους ίδιους!! (αν και αυτό το βλέπουμε σύντομα χλωμό να ισχύει)

Στα πλαίσια αυτής της συγκινητικής προσπάθειας των Σκοπιανών στο να σκορπάνε απλόχερα το γέλιο σε όλον τον πλανήτη, είπαμε να ασχοληθούμε με την τελευταία τους “ανακάλυψη” περί “Μακεδονικού Έθνους ”. Μια ανακάλυψη όπως αυτή διαφημίζεται από τους ίδιους τους Σκοπιανούς Προπαγανδιστές.

Τον Σεπτέμβριο του 2008, είχε δημοσιευτεί από το Βlog μας ένα άρθρο του Χρήστου με τίτλο “1878 – Proclamation of the Temporary Government of Macedonia requesting Unification with Greece“, με στοιχεία από το βιβλίο του κου Κ. Δούφλια “Macedonia, Macedonian Struggle, Greece-Macedonia 4000 Years

originaldeclaration Η Απόλυτη Ξεφτίλα της Σκοπιανής Προπαγάνδας

Το άρθρο έκανε λόγο για την Επίσημη Διακήρυξη των Μακεδόνων, το έτος 1878 όπου ανακοίνωναν την Προσωρινή Κυβέρνηση της Μακεδονίας και ζητούσαν επιτακτικά Ένωση με την Μητέρα -Ελλάδα. Φυσικά οι εν λόγω Μακεδόνες ουδεμία σχέση είχαν με Σκοπιανούς, όπως οι τελευταίοιπολύ θα ήθελαν.

Την τελευταία εβδομάδα λοιπόν, έκανε δειλά δειλά την εμφάνιση της, μια από τις πιο Τραγελαφικές Ιστορίες που έχουν κατασκευάσει ποτέ οι Σκοπιανοί στο Διαδίκτυο.

Στο Σκοπιανό Προπαγανδιστικό site mn.mk (Makedonska Nacija), κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να “βουτήξει” το Μανιφέστο των Μακεδόνων που εκδήλωνε την Ελληνικότητα τους και αντιθέτως να υποστηρίξει ότι… πρόκειται για τρανταχτή απόδειξη ύπαρξης “Μακεδονικού Έθνους”!!!

Με λίγα λόγια οι αληθινοί Μακεδόνες παρουσιάστηκαν με τον πλέον γελοίο τρόπο ως… ΨευτοΜακεδόνες των Σκοπίων!!

propagandamakedonskanacija Η Απόλυτη Ξεφτίλα της Σκοπιανής  Προπαγάνδας


- Οι Σκοπιανοί προπαγανδιστές που ομολογουμένως δεν φημίζονται για.. την ευστροφία τους, κράτησαν ακόμα και… τις κόκκινες υπογραμμίσεις/βελάκια που είχαμε στο αρχικό άρθρο του blog μας. Φυσικά λίγο τους ενόχλησε ότι η επιστολή είναι γραμμένη στα Ελληνικά και όχι στην Βουλγαρική Γλώσσα, όπως λογικά θα έπρεπε να είναι. Από την άλλη “ξεφορτώθηκαν” τις σημειώσεις μας και όλα όσα παραπέμπουν σε Ελληνικό βιβλίο, όπως φαίνεται στην αρχική εικόνα.

Η τεράστια αυτή “ανακάλυψη” γρήγορα έγινε ανάρπαστη και διαδόθηκε στο γνωστό Ρατσιστικό Σκοπιανό forum Maknews όπου ο καθένας μπορεί να γελάσει με την ψυχή του με την δήθεν… μετάφραση του Μανιφέστου που κάποιος Στόκος φαντάστηκε και έγραψε στα Αγγλικά!!! Αλλά είπαμε…κάνουν ότι μπορούν για να χαρίζουν απλόχερα το γέλιο σε όλους μας!

Το πηγάδι της Γελοιοποίησης των Σκοπιανών απλά δεν έχει πάτο!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!