Translate

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

MNHMH ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την τιμω δεν ξεχνω ! καλο σου βραδυ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ,ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΚΜΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ,ΟΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.

aoratos είπε...

ME ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ,ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ,ΟΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η Διαμαντοπούλου τίμησε την γενοκτονία επιλέγοντας Κεμάλ
Το αστείρευτο συμπλεγματισμό όσων το λυμαίνονται βγάζει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το Υπουργείο (μη εθνικής) Παιδείας. Οι εξεταζόμενοι στο μάθημα της Λογοτεχνίας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, είδαν χθες, 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας όπυ χιλιάδες Πόντιοι σφαγιάστηκαν μετά από διαταγή του ίδιου του Κεμάλ, ένα θέμα που μύριζε Διαμαντοπούλου, Δραγώνα και Ρεπούση από χιλιόμετρο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες εξεταζομένων, το κείμενο, στο οποίο εκλήθησαν να εξετασθούν, λέγεται «Στου Κεμάλ το σπίτι», ανήκει στην συλλογή «Η μόνη κληρονομιά» και γράφτηκε το 1974 από τον Γιώργο Ιωάννου (1927-1985), πρόσφυγα από την Ανατολική Θράκη! Πραγματεύεται τις διαδοχικές επισκέψεις μίας τουρκάλας που είχε εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη με την ανταλλαγή των πληθυσμών, στο σπίτι που κατοικούσε, δίπλα ακριβώς σε αυτό που γεννήθηκε Κεμάλ, που σήμερα φιλοξενεί το τουρκικό προξενείο.
Είναι το ίδιο σπίτι που το 1955 οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τοποθέτησαν μιας μικρής ισχύος βόμβα και στην συνέχεια διέδωσαν πως ανατινάχθηκε από τους Έλληνες, με αποτέλεσμα την καταστροφή του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης με τα γνωστά «Σεπτεμβριανά».
Η απόλυτη σύμπνοια της «Παιδείας» με την συμφωνία «εκλειάνσεως» των ιστορικών παθών της χώρας μας από τον Κεμάλ, τους προγόνους και τους απογόνους του δεν μας εκπλήσσει. Είναι γνωστό ποια «σχολή» κάνει κουμάντο μέσα στο υπουργείο και ποιοι επιλέγουν την διδακτική ύλη. Εκείνο που μας ενοχλεί και το φωνάζουμε είναι ότι επέλεξαν τη μέρα της εξόντωσης των συμπατριωτών μας από τον αρχισφαγέα Κεμάλ για να προπαγανδίσουν στην νεολαία και τους επίδοξους επιστήμονές της, ότι υπήρξαν και Τούρκοι πρόσφυγες που αναγκάστηκαν να «συνωστισθούν» και να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έμφαση του ραγιαδισμού, της ηττοπάθειας και του αφελληνισμού που καλλιεργούν στην νεολαία τα πιόνια της Νέας Τάξεως.
Σύντομα βέβαια, οι απόγονοι της Τουρκάλας θα μπορούν να βλέπουν το σπίτι της γιαγιάς τους από ψηλά, αφού τα τουρκικά F-16 θα κάνουν σε λίγο παραβιάσεις στο σύνολο του ελληνικού εναερίου χώρου... Να δούμε τότε πώς θα «εκλειάνουμε» τα πάθη...

aoratos είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ. ΓΙΑ ΔΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ TOY KΕΜΑΛ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ <>diolkos.blogspot.com ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

aoratos είπε...

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΥΘΟ.