KOΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

Ομοφυλόφιλος Γερμανός πράκτορας καταδικάστηκε με τον εραστή του



Μάιος 27, 2010

Πρίστινα.

«Ένας ασυνήθιστος κατάσκοπος που είχε ερωτική σχέση με έναν νεαρό στο Κοσσυφοπέδιο όπου εστάλη να διοργανώσει δίκτυο πληροφοριών για τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες (BND) έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού», γράφει η σκοπιανή εφημερίδα Ρεπόρτερ.

Ο πρώην Γερμανός κατάσκοπος Ρόμπερτ Άντον και ο εραστής του, καταδικάστηκαν σήμερα από δικαστήριο του Μονάχου, σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών για διαρροή κρατικών μυστικών και παραποίηση εξόδων ταξιδιού κατά τη διάρκεια αποστολής του στο Κοσσυφοπέδιο.

Μία από τις πρώτες επαφές που δημιούργησε ο, ήδη παντρεμένος, γερμανός κατάσκοπος, ήταν ο νεαρός άνδρας Κ.Μουράτ, που συνδέθηκε ερωτικά, καθώς ανακάλυψε, "ξαφνικά" τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις.

Ο εραστής του γερμανού, ήταν οργανωμένο στέλεχος εγκληματικής ομάδας της Πρίστινα, από τον οποίο εκμαίευσε πληροφορίες για τις δραστηριότητες του καθώς και της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη σύζυγο του γερμανού κατασκόπου. καθώς στην επιστροφή του, στη Γερμανία, διαπίστωσε τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις.

Ο Γερμανός και ο Μουράτ συνελήφθησαν πέρσι μαζί στην Στουτγάρδη.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!