ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΣΤΟΔΟΜΟ

Χάος στην Εγνατία προκάλεσαν βατράχια που κατέλαβαν το πρωί το οδόστρωμα. Εξαιτίας της ολισθηρότητας, προκλήθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα πριν προλάβει η τροχαία να διακόψει την κυκλοφορια.

Έκπληκτοι έμειναν νωρίς το πρωί δεκάδες οδηγοί που προσπάθησαν να διασχίσουν την Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης, καθώς για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, το οδόστρωμα κατέλαβαν χιλιάδες βατράχια, προκαλώντας χάος στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα να προκληθούν τρία τροχαία ατυχήματα εξαιτίας της ολισθηρότητας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και διέκοψαν την κυκλοφορία για περίπου δύο ώρες, καθώς η ξαφνική εισβολή των αμφιβίων λίγο πριν τον οδικό κόμβο Προφήτη Λαγκαδά Θεσσαλονίκης προκάλεσε - όπως είναι φυσικό - έκπληξη και πανικό στους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας,οι τρεις οδηγοί αιφνιδιάστηκαν και έχασαν τον έλεγχο των αυτοκινήτων, τα οποία προσέκρουσαν στις προστατευτικές μπάρες του αυτοκινητόδρομου. Την ίδια στιγμή, επιστήμονες εξετάζουν το περίεργο φαινόμενο, ενώ προσπαθούν να δώσουν εξηγήσεις για την πορεία που ακολούθησαν τα βατράχια, προκειμένου να βρεθούν τελικά στη μέση κεντρικού οδικού δικτύου.

http:News247

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!