ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝE ΟΙ .......ΕΣΚΙΜΩΟΙ

Ευθύνη. Φορτίο το οποίο μεταφέρεται εύκολα στις πλάτες του Θεού, της Μοίρας, του Πεπρωμένου, της Τύχης ή του γείτονα.
Ambrose Bierce, Το Αλφαβητάρι του Διαβόλου


Στην ταινία Δίκη στη Νυρεμβέργη ο επαρχιώτης Αμερικανός Δικαστής που έχει κληθεί να δικάσει τέσσερις επιφανείς γερμανούς συναδέλφους του που υπηρέτησαν πιστά το ναζιστικό Τρίτο Ράιχ προσπαθεί να κατανοήσει το περιβάλλον μέσα στο οποίο αυτοί έδρασαν, κυρίως την έκταση της ευθύνης του γερμανικού λαού. Οι απλοί γερμανοί πολίτες εμφανίζονται μπροστά του σαν αθώα θύματα μιας μικρής διεφθαρμένης παρανοϊκής ομάδας που τους οδήγησε στην καταστροφή. Αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που ο Αμερικανός δικαστής δυσκολεύεται να εξηγήσει. Πώς είναι δυνατόν να διαπραχθούν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από μια μικρή ομάδα ατόμων χωρίς τη συναίνεση και τη συμμετοχή ενός ολόκληρου έθνους; Ένας ιδεαλιστής συμπατριώτης του θα του απαντήσει με αρκετή δόση κυνισμού: «Οι Εσκιμώοι φταίνε για όλα! Δεν το ήξερες; Αυτοί κατέλαβαν την Γερμανία κι αυτοί διέπραξαν όλα τα εγκλήματα! Οι Γερμανοί είναι αθώοι!»


Οι ίδιοι Εσκιμώοι κατέλαβαν μάλλον και την Ελλάδα διότι απ’ ό,τι φαίνεται κανείς Έλληνας δεν είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη. Αν περιμένετε λοιπόν να τιμωρηθούν κάποιοι για όσα έγιναν τις τελευταίες τρεις δεκαετίες στην Ελλάδα καλύτερα να ψάξετε ανάμεσα στους Εσκιμώους.


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έδωσε την τελική κλωτσιά στην Ελληνική οικονομία και ο αρχηγός του που δεν θεώρησε ηθικό του καθήκον να συμμετάσχει στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή και να απευθυνθεί δημόσια στον ελληνικό λαό δεν έχει ευθύνη. Οι Εσκιμώοι ήταν αυτοί που στελέχωσαν την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.


Η παρούσα κυβέρνηση που εξελέγη με την υπόσχεση να μοιράσει και τα τελευταία ψίχουλα που είχαν απομείνει στα ελληνικά ταμεία και που για μισό χρόνο προσπάθησε να αποφύγει το πικρό ποτήρι δεν έχει ευθύνη. Οι Εσκιμώοι ήταν αυτοί που πήγαν να παίξουν με τις αγορές και έφαγαν τα μούτρα τους αλλά προφανώς Εσκιμώοι ήταν και οι προκάτοχοι του σημερινού πρωθυπουργού στην προεδρία ενός κόμματος που συστηματικά υπέσκαψε την ελληνική οικονομία την δεκαετία του 1980.


Τα κόμματα της Αριστεράς προφανώς δεν έχουν ευθύνη εφόσον δεν κυβέρνησαν ποτέ. Οι Εσκιμώοι είναι αυτοί που παρέλυσαν την Ελλάδα με παράνομες απεργίες, βίαιες πορείες, καταλήψεις, εκφοβισμό των τουριστών και των επενδυτών. Εσκιμώοι είναι όσοι κάλυψαν ηθικά τους τραμπούκους που έκαψαν την Αθήνα και σίγουρα Εσκιμώοι ήταν αυτοί που έφτασαν να εξευτελίσουν ακόμα και την Ακρόπολη.


Δυστυχώς στις δύσκολες αυτές ώρες η Εκκλησία δεν μπορεί να βοηθήσει από το υστέρημά της την ελληνική κοινωνία. Οι Εσκιμώοι είναι αυτοί που έχουν την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Είναι οι ίδιοι Εσκιμώοι που έκαναν την Ελλάδα παράδεισο τον ολιγοπωλίων, από τις τράπεζες μέχρι το γάλα και το ποδόσφαιρο.


Οι άλλοι που έχουν εξουσία στην Ελλάδα, δηλαδή οι δημοσιογράφοι, οι πανεπιστημιακοί και οι διανοούμενοι είναι οι κατεξοχήν αθώοι. Οι Εσκιμώοι είναι αυτοί που εκθείαζαν την ελληνική εσκιμωική πραγματικότητα με διεθνείς πρωτοτυπίες όπως τα πανεπιστήμια της εξωτερικής αθλιότητας και της εσωτερικής μετριότητας, του δημοκρατικού 5, της κομματοκρατίας και της συναλλαγής, των εξεταστικών που κρατάνε μισό ακαδημαϊκό έτος, των αιώνιων φοιτητών και κυρίως του ασύλου που σκοπό έχει να προστατεύσει τη βία και την τρομοκρατία και να απαγορεύσει τη διακίνηση των ιδεών.


Ποιοι φταίνε τότε; Είναι δύσκολο να εντοπιστούν γιατί οι Έλληνες είναι όλοι αθώοι. Σύμφωνα με την Καθημερινή από τις 450 σημαντικές υποθέσεις εις βάρος επίορκων κρατικών λειτουργών για χρηματισμό, διαφθορά και παράνομες δραστηριότητες φοροδιαφυγής ούτε μία τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχει εκκαθαριστεί δικαστικά. Μα είναι φυσικό, αφού είναι όλοι τους αθώοι! Όσο για τις μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς που εμπλέκουν όχι εφοριακούς και υπαλλήλους σε πολεοδομικά γραφεία αλλά σημαντικούς παράγοντες του δημόσιου βίου (πολιτικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες, νομικούς, δημοσιογράφους) δεν υπάρχει αμφιβολία πως κι αυτές θα καταλήξουν σε αθώωση των περισσοτέρων, αν δεν έχουν ήδη καταλήξει. Είναι γνωστό πως διαφθορά στην Ελλάδα δεν υπάρχει, οι Εσκιμώοι ήταν οι διεφθαρμένοι που μας έβγαλαν το κακό όνομα και η Διεθνής Διαφάνεια μας αξιολογεί πιο διεφθαρμένους από την Γκάνα, την Τυνησία, την Σαουδική Αραβία και τη Ναμίμπια.


Τα ελληνικά εμπειρικά δεδομένα αποδεικνύουν ότι όχι μόνο οι Έλληνες δεν είναι διεφθαρμένοι αλλά δεν είναι και βίαιοι. Σύμφωνα με το Βήμα τα τελευταία 12 χρόνια υπήρξαν 5.952 πυρπολήσεις κτιρίων και άλλες εμπρηστικές επιθέσεις από κουκουλοφόρους και μη αλλά μόνο 20 καταδικαστικές αποφάσεις έχουν εκδοθεί. Προφανώς οι Εσκιμώοι καίνε την Αθήνα, οι Εσκιμώοι έκαψαν ζωντανούς τους υπαλλήλους της Marfin όπως οι Εσκιμώοι είχαν κάψει άλλους τέσσερις ανθρώπους το 1991 στο Κάπα Μαρούσι.


Η αστυνομία μας είναι κι αυτή ενάρετη. Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΗΕ που δημοσίευσε η Ελευθεροτυπία, για την περίοδο 2003-2007, αποτάχθηκε μόνον ένας από τους 238 αστυνομικούς που καταγγέλθηκαν για κακομεταχείριση και δεν καταδικάστηκε αμετάκλητα κανένας. Την ίδια στιγμή, από τους 99 αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν όπλο και παραπέμφθηκαν για το θάνατο συνολικά 12 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 27, αποτάχθηκε και καταδικάστηκε από το Εφετείο μόνο ένας. Όσο για την περίοδο από το 2008 μέχρι σήμερα προφανώς οι Εσκιμώοι ήταν αυτοί που βασάνιζαν μετανάστες, έσπαγαν κεφάλια φοιτητών και καταργούσαν το μισό Σύνταγμα στην πράξη.


Οι Έλληνες είναι ένας φιλόξενος λαός με δημοκρατικές ευαισθησίες. Εσκιμώοι είναι εκείνοι που καταδιώκουν τους Ρομά σε όλη την Ελλάδα, Εσκιμώοι θέλουν να διώξουν τους μετανάστες από τα σχολεία, Εσκιμώοι ανατίναξαν το παιδί από το Αφγανιστάν, Εσκιμώοι σκότωσαν με βασανιστήρια τον Πακιστανό στη Νίκαια και φυσικά, πριν τέσσερα χρόνια, ήταν Εσκιμώοι αυτοί που βίασαν στην Αμάρυνθο μια 15χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία.


Δεν ξέρω πώς φτάσαμε στο σημείο η κοινωνία μας να εξελιχθεί σε μια κοινωνία Εσκιμώων. Φαίνεται όμως ότι αυτοί είναι οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.
http:Newstime

Σχόλια

Ο χρήστης ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε…
Το μόνο που λείπει από την εικόνα είναι τα ιγκλού της Εκάλης με τις πισίνες στον πάγο, τα Καγιέν έλκηθρα, και οι φώκιες που ψωνίζουν στα πολυτελή Golden Markets.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!