ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΡΑ!

Απο τον Τειρεσία μια λίγο παλιά αλλά διαχρονική ανάρτηση:

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε πάνω από 20.000 επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής μόνο από τους αλλοδαπούς χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!
________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ________

Για το οικονομικό έτος 2009
3.038 από αυτές δεν έχουν υποβάλει καν δήλωση Φ.Ε.Φ.Π !!!
ενώ....
12.982 από αυτές έχουν υποβάλει δήλωση με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ !!!


20198 ΕΝΕΡΓΕΣ Επιχειρήσεις Αλλοδαπών ΕΚΤΟΣ ΕΕ...Και μιλάει για όσες έχουν ΑΦΜ, που να προσθέσει και αυτές χωρίς ΑΦΜ.
Ωραία, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σε όλους αυτούς με το μηδενικό φόρο και πρόστιμο σε όσους δεν έκαναν καν δήλωση. Θέλουμε λεφτά και παρακαλάμε κατουρημένες ποδιές αλλοδαπών? Ας ξεκινήσουμε από τους εδώ αλλοδαπούς. Έχεις μηδενικό κέρδος αλλά πήρες σπίτι και αυτοκίνητο? Πως το κατάφερες?
Ας βάλουν φωτιά στους πισινούς τους οι εφοριακοί να ελέγξουν μήπως κάποιες από αυτές τις ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιχειρήσεων παρουσιάζουν ψευδείς δηλώσεις. Ας γίνουν άμεσα προσωρινές μετατάξεις (χρόνια υπάρχει η φήμη πως οι δημόσιοι τα ξύνουν, ευκαιρία λοιπόν να δουλέψουν ΚΑΙ για τα δικά τους δικαιώματα στην τελική) να επανδρώσουν-βοηθήσουν τους οικονομικούς τομείς του δημοσίου.

Το θέλω νόμιμο και δίκαιο, δε θέλω ούτε ένας από τους έντιμους αλλοδαπούς να διασυρθεί ή να του φερθούμε άδικα! Δεν είναι όλοι οι αλλοδαποί κοθώνια.
ΑΛΛΑ θέλω όσα λαμόγια πιάσουμε να κλέβουν, να γίνει κατάσχεση στο ποσό που ωφείλουν και ασφαλιστικά μέτρα σε ακίνητα και κινητά, είτε αυτομάτως να περιέχονται στο κράτος ή να επιστρέφονται πίσω στις επιχειρήσεις που τα πούλησαν.

Κι όποιος Ελληναράς - Ελληναρού πεταχτεί σαν να μην πω, να μιλήσει υπέρ των αλλοδαπών, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, θέλω πρώτα να βουτήξουν τη γλωσσούλα (και τα ακροδάχτυλα) στο μυαλό τους. Κι αν δεν έχουν μυαλό να πάνε να ΠΝΙΓΟΥΝ.
Δόξα τοις Θεοίς, από θάλασσα έχουμε - ακόμα - μπόλικη.

Πηγαίντε στον σύνδεσμο του Τειρεσία και δείτε:
Σελίδα 1
Σελίδα 2
Σελίδα 3
Σελίδα 4

υγ. και όταν το κάνουμε αυτό ας ελέγξουμε και τις Ενεργές Επιχειρήσεις Αλλοδαπών ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ για να γελάσουμε τρελά μετά. Θα ρίξουμε ένα γέλιο...μα ένα γέλιο!
Αν ξεκινήσουμε από εκεί, μετά θα είναι μακράν ευκολότερο να ελέγξουμε και τους δικούς μας. Γιατί τότε θα το θελήσουμε κι εμείς. Το άδικο είναι που μας τρελαίνει. Όταν δούμε το δίκαιο να εφαρμόζεται παντού και να μην αποφεύγει προστατευμένες ομάδες, τότε θα το δείτε πως η φοροδιαφυγή θα μειωθεί από όλους μας.
Είναι κι αυτό στο DNA μας (που λέει και το BBC): μας την σπάει η μονομερής αδικία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!