ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τρείς νεκροί στην Αθήνα. Τα επεισόδια

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και άλλοι τέσσερις παγιδεύτηκαν όταν μια βόμβα μολότοφ εξερράγη σε κατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου 23, στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των σημερινών διαδηλώσεων.

Τα θύματα είναι δυο γυναίκες και ένας άνδρας, υπάλληλοι της τράπεζας. Κάδοι σκουπιδιών καθώς και πολλά αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν σε ολόκληρη την ελληνική πρωτεύουσα. Επίσης πυρπολήθηκαν δυο δημόσια κτίρια και ένα πυροσβεστικό όχημα κοντά στο ναό του Ολυμπίου Διός, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού πυροσβεστικού σώματος.

Η πυρκαγιά στο κατάστημα της Marfin εκδηλώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι, την στιγμή δηλαδή που επί της οδού Σταδίου εκινείτο ο κύριος όγκος των διαδηλωτών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί έσπασαν την τζαμαρία της τράπεζας, πέταξαν μπιτόνι με βενζίνη στο εσωτερικό της και μετά βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα το κτήριο να τυλιχτεί στις φλόγες και να χάσουν τις ζωή τους οι τρεις άνθρωποι.

Όλα τα Διεθνή Μέσα έχουν πρώτο θέμα τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα και παντού κυριαρχεί η είδηση "Τρεις νεκροί καθώς οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα γίνονται βίαιες" ενώ μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις από την Αθήνα με συνεχείς ανταποκρίσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!