Πρώην αξιωματικός του Ναυτικού των ΗΠΑ : Εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη




Ένας πρώην  αξιωματικός του Ναυτικού των ΗΠΑ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του  ’80 του περασμένου αιώνα,  υπηρέτησε σε πολλές ‘εξέχοντες θέσεις στην κορυφή του αμερικανικού στρατού’, επιβεβαίωσε αυτό που οι υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται εδώ και δεκαετίες: ότι υπάρχουν ATIA (UFO) και εξωγήινοι και ότι επισκέπτονται τη Γη.


 Ο απόστρατος αξιωματικός από το Οχάιο, υποστήριξε ότι έχει υπογράψει μια συμφωνία με τις αμερικανικές αρχές ότι μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σιωπηλός για τα μυστικά που γνωρίζει, αλλά αυτή η «διαθήκη» έχει παρέλθει και είπε ότι είναι έτοιμος να πει με τον όρο της ανωνυμίας ‘όλα όσα ξέρει’.
«Δεν έχω δει ποτέ ένα UFO ή εξωγήινους, αλλά επειδή είδα χιλιάδες απόρρητα έγγραφα που επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά την ύπαρξή τους, καθώς και την άφιξή τους στη Γη. Δυστυχώς δεν έχω καμία απόδειξη, εκτός από τη μνήμη μου και τα πιστοποιητικά που αποδεικνύουν ότι είχα πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα», είπε ο ανώνυμος απόστρατος στη βρετανική εφημερίδα «Express».
Ισχυρίζεται επίσης, ότι ο ίδιος προσωπικά γνώριζε πολλούς ανθρώπους, ο θάνατος των οποίων είναι άμεσα συνδεδεμένος με εξωγήινους ή με μυστήρια που περιβάλλουν το θέμα αυτό.
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει ότι σχετικά έχει αντιληφθεί με το θέμα των UFO και τους εξωγήινους για να μην δημιουργηθεί μια κατάσταση που δεν θα την ήθελε. Αλλά, το κοινό αξίζει να γνωρίζει την αλήθεια και να πάρει απαντήσεις. Ωστόσο, πολλοί πληρώνουν αυτό με το κεφάλι τους και κανείς ποτέ δεν έμαθε τις τους συνέβη», είπε ο αξιωματικός.
-

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!