WAGs: H νέα βιομηχανία του σεξ από γυναίκες που κυνηγούν διάσημους ποδοσφαιριστές


WAGs: H νέα βιομηχανία του σεξ από γυναίκες που κυνηγούν διάσημους ποδοσφαιριστές 
Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Wags, των σέξι κοριτσιών που όνειρό τους είναι να γίνουν σύζυγοι ή στην... χειρότερη φιλενάδες νέων και διάσημων αθλητών, κυρίως ποδοσφαιριστών.
Οι Wags δεν συχνάζουν μόνο σε διάσημα νυχτερινά μαγαζιά, όπου ευελπιστούν ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν έναν διάσημο ποδοσφαιριστή, αλλά και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που δίνουν οι ομάδες τους ή ακόμα και σε high profile event, όπως οι ιπποδρομίες του Cheltenham Festival. Στο συγκεκριμένο event έκλεψαν τις προηγούμενες ημέρες την παράσταση οι Katie Salmon και Jessica Hayes οι οποίες δεν δίστασαν να βγάλουν σε κοινή θέα το στήθος τους, προκαλώντας ποίκιλλα σχόλια. Για την ιστορία οι δυο τους ήταν καλεσμένες των ποδοσφαιριστών Samir Carruthers και James Collins, με το εισιτήριο να κοστίζει έως και 700 λίρες.

wag_2.JPG
Ένα πρώην μοντέλο, η 37χρονη Anouska Kay αποκαλύπτει πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη βιομηχανία.
"Αν πας να μιλήσεις με κάποιον ποδοσφαιριστή οι άλλες κοπέλες σε σπρώχνουν για να του μιλήσουν πρώτες αυτές ενώ βάζουν χαρτάκια με τηλέφωνα στις τσέπες των ποδοσφαιριστών", σημειώνει. "Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ενώ συχνά έχω δει κορίτσια να τσακώνονται στις τουαλέτες" για τα μάτια ενός ποδοσφαιριστή, συμπληρώνει.
"Δεν λείπουν οι περιπτώσεις που κορίτσια προσφέρουν στοματικό έρωτα σε πορτιέρηδες για να τις αφήσουν να μπουν στο κλαμπ, όπου θα γνωρίσουν διάσημους ποδοσφαιριστές", τονίζει το πρώην μοντέλο.
"Έχω δει κοπέλα να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή διάσημου ποδοσφαιριστή πίσω από την πλάτη της γυναίκες του", αναφέρει, ενώ όπως υποστηρίζει τελικά ο διάσημος ποδοσφαιριστής υπέκυψε στις διαθέσεις της νεαρής, κάνοντας σεξ μαζί της ενώ η σύζυγος του βρισκόταν στο ίδιο κλαμπ.
wag_3.JPG
Στα κλαμπ του Μάντσεστερ, του Λονδίνου, του Νιουκάστλ, του Μπίρμπιχαμ και του Λίβερπουλ κορίτσια κάνουν ουρά για να βρεθούν στον ίδιο χώρο με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λίγκ, γράφει η Sun.
Σύμφωνα με ατζέντη, τα κλαμπ προσφέρουν κεντρικό τραπέζι στους διάσημους ποδοσφαιριστές, ενώ τους παρέχουν, αν οι ίδιοι το επιθυμούν και πριβέ... δωμάτια. Μάλιστα τους ρωτούν αν θέλουν να προωθούν τα κορίτσια στο τραπέζι τους.
Παίκτες της Άρσεναλ και της Τσέλσι, μεταξύ των οποίων οι Theo Walcott, Aaron Ramsey, Diego Costa και Ramires έχουν θεαθεί σε τέτοια κλαμπ του Λονδίνου, όπως και οι Luke Shaw και Michael Carrick της Μάντσεστερ.
wag_4.JPG
Τα VIP τραπέζια κοστίζουν 1.500 λίρες, μόνο για να καθίσεις σε αυτά.
Η 28χρονη διάσημη celebrity του Big Brother Luisa Zissman έχει εμφανιστεί στο πλευρό ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ.
wag_6.JPG
Οι ποδοσφαιριστές κερνούν τις κοπέλες σαμπάνιες των 500 δολαρίων το μπουκάλι ενώ χαρακτηριστική είναι η περίπτωση κοριτσιών που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις αξίας χιλιάδων λιρών με σκοπό να πιάσουν δουλειά σε ένα από τα εστιατόρια που τρώνε διάσημοι ποδοσφαιριστές.
Το μακιγιάζ των κοριτσιών είναι μία ιεροτελεστία, που σύμφωνα με την 28χρονη μακιγιέρ Amy Jones, μπορεί να φτάσει ακόμα και τις δύο ώρες.
Ειδικά όταν μία μεγάλη ομάδα παίζει στο Μπίρμπιχαμ, αυξάνεται η πελατεία στο μαγαζί της από νέες κοπέλες που θέλουν να μακιγιαριστούν για να προσελκύσουν τα βλέμματα διάσημων ποδοσφαιριστών, αναφέρει.
Πρώην υπάλληλος του The Circle Club στο Μάντσεστερ σημειώνει πως κάποτε ο ποδοσφαιριστής Adam Johnson όταν έπαιζε για την Μάτστεστερ Σίτι, βρέθηκε να είναι περιτριγυρισμένος από 20 γυναίκες.
Συνήθως η κατάληξη γι αυτές τις κοπέλες είναι μια βραδιά σεξ και μετά τις εγκαταλείπουν, σημειώνει η Sun.
H Luisa Zissman έβγαινε με παίκτες της Liverpool.
Η 28χρονη Sarah Bainbridge, λατρεύει, όπως δηλώνει να βγαίνει με ποδοσφαιριστές.

Η Katie Salmon ποστάρει Snapchats από την μέρα της στο Cheltenham,                  http://www.newmoney.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!