Πιάστηκε 24χρονος στην Ειδομένη που παρακινούσε τους πρόσφυγες να ... κάψουν τα ΜΑΤ!

Η παρουσία του 24χρονου αντιεξουσιαστή ανάμεσα στον προσφυγικό πληθυσμό της Ειδομένης δεν πέρασε απαρητήρητη από τους αστυνομικούς, που σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr η προσοχή τους είναι τεταμένη για τέτοιες ασυνήθιστες παρουσίες, μετά μάλιστα τη διανομή των φυλλαδίων που οδήγησαν από άλλη -μη εγκεκριμένη- πύλη στα σύνορα αρκετούς μετανάστες στα Σκόπια.
Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές, ο αντιεξουσιαστής που είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, φέρεται ότι έκανε διανομή φυλλαδίων συνταγμένων κι αυτών στην αραβική γλώσσα, που έγραφαν μεταξύ άλλων "ρίξτε τη νύχτα μολότοφ στα ΜΑΤ".
Μετά τη σύλληψη του ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του, στο οποίο βρέθηκαν και άλλα τρικάκια με το ίδιο κείμενο παρότρυνσης, ενώ κάποιες πληροφορίες σημειώνουν πως εντοπίστηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.
Ήδη, ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί αν συγκαταλέγεται μεταξύ της ομάδας  των αλληλέγγυων που προ ημερών οδήγησαν σε κομβόι τους μετανάστες προς την άλλη πλευρά των συνόρων, με κίνδυνο μάλιστα κάποιοι να χάσουν τη ζωή τους μέσα στα ορμητικά νερά του χείμαρρου Μαλαρέκα.http://www.bloko.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!