Αμετανόητη η κυρά-Τασία: Δηλώνει «υπερήφανη», επειδή γέμισε την Χώρα με λαθρομετανάστες


Αμετανόητη η κυρά-Τασία: Δηλώνει «υπερήφανη», επειδή γέμισε την Χώρα με λαθρομετανάστες
Η ανεκδιήγητη κυρά-Τασία, δίνοντας συνέντευξη στην ηλεκτρονική σελίδα της ιταλικής εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα, εμφανίζεται αμετανόητη για την εθνομηδενιστική συμπεριφορά, τόσο αυτής όσο και της κυβέρνησης και συνεχίζει να προκαλεί την αγανάκτηση στο Πανελλήνιο με τα καμώματά της, τα οποία ξεπερνούν φυσικά τις όποιες αναμενόμενες αντιδράσεις μιας εμφανισιακά άσχημης ύπαρξης.
Με απύθμενο θράσος η «μαντάμ» υποστήριξε ότι «καμία συμφωνία δεν μπορεί να εμποδίσει τα άτομα αυτά να αφήσουν πίσω τους την βαρβαρότητα και να αναζητήσουν ένα ασφαλές καταφύγιο», κατηγόρησε τις υπόλοιπες χώρες, λέγοντας ότι το «μεγαλύτερο μέρος των Χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Βαλκανίων υιοθέτησε θέσεις που αντανακλούν τον εθνικό εγωισμό», ενώ στην αποκορύφωση της πολιτικής αθλιότητας, μας ενημέρωσε ότι «Είμαστε υπερήφανοι για τις πολιτικές που ακολουθήσαμε, με σεβασμό στην διεθνή και ευρωπαϊκή νομιμότητα, αλλά και για το μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, το οποίο αναπτύχθηκε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».
Η «υπερήφανη πολιτική» του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την Ελλάδα σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με την παράνομη εισβολή (και όχι «ροές», λες και πρόκειται για τουρίστες) να συνεχίζεται αμείωτη, ενώ πολύ χειρότερα λειτουργεί και ως ένας προθάλαμος που εγκυμονεί τερατώδεις κινδύνους, σαν αυτούς που αιματοκύλησαν (και) τις Βρυξέλλες σήμερα το πρωί. Την στιγμή που όλα τα κράτη της Ευρώπης πράττουν το αυτονόητο και προφυλάσσουν τα σύνορά τους, η Χριστοδουλοπούλου τα κατηγορεί για «εθνικό εγωισμό»! Το κάνει αυτό επειδή δεν γέμισε η υπόλοιπη Ευρώπη από ανεγκέφαλους πολιτικούς, οι οποίοι κυριευμένοι από τις συμπλεγματικές ιδεοληψίες τους μετατρέπουν την Χώρα τους σε κέντρο διερχομένων. Η Χριστοδουλοπούλου, η οποία θα μείνει στην Ιστορία ως μια φευγαλέα και αποκρουστική ανάμνηση για τις γνωστές γραφικές, αλλά και τόσο επικίνδυνες, ατάκες της περί «μεταναστών που λιάζονται», άκουσε «τα σχολιανά της» στο διαδίκτυο από τους συμπατριώτες μας. Σχόλια τα οποία δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε, ούτε κατά προσέγγιση, για ευνόητους λόγους… ευπρέπειας.
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η γραφική κυρά Τασία να αποτελούν, αργά ή γρήγορα, παρελθόν από τον κυβερνητικό θώκο, αλλά η ζημιά την οποία προξένησαν και συνεχίζουν να προξενούν σε καθημερινή βάση στην Πατρίδα και τον Λαό είναι ανυπολόγιστη και με διαχρονικό χαρακτήρα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!