Από Ελλάδα και Ιταλία πέρασε ο δράστης των επιθέσεων στο μετρό των Βρυξελλών


Από Ελλάδα και Ιταλία πέρασε ο δράστης των επιθέσεων στο μετρό των Βρυξελλών


Πληροφορίες της ιταλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίες, σύμφωνα με τις οποίες ο βομβιστής αυτοκτονίας του μετρό Μάαλμπεκ στις Βρυξέλλες πέρασε από την Ιταλία και μετέβη στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2015, μεταδίδει ο ιταλικός ειδησεογραφικός τηλεοπτικός σταθμός Sky Tg24.
Σύμφωνα με την είδηση, η οποία αναπαράγεται στα ιταλικά ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, ο El Bakraoui έφθασε στο Treviso αεροπορικώς από τη βελγική πρωτεύουσα στις 23 Ιουλίου 2015 με βελγικό διαβατήριο άλλου προσώπου και παράλληλα χρησιμοποίησε  την πιστωτική κάρτα ενός άλλου ατόμου. Οπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ την επόμενη μέρα επιβιβάσθηκε σε πτήση της εταιρίας Volotea με προορισμό την Αθήνα.

«Και είναι στην Ελλάδα, που μόλις μία εβδομάδα αργότερα φθάνει από το Μπάρι ο Σ. Αμπντεσλάμ, που οργάνωσε τις επιθέσεις στο Παρίσι», σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, το οποίο καταλήγει ο  Αμπντεσλάμ, κατά την ανάκρισή του από τις βελγικές ανακριτικές υπηρεσίες είπε ότι δεν γνωρίζει τους αδελφούς El Bakraoui. Ομως, στο διαμέρισμα του στις Βρυξέλλες, που ήταν μισθωμένο με το ψευδώνυμο Halid El Bakraoui βρέθηκαν τα ίχνη του.
Τέλος γίνεται αναφορά ότι στην Αθήνα, σε ένα διαμέρισμα όπου έμεινε ο Abdelamid Abaaoud, εμπνευστής των επιθέσεων στο Παρίσι και παιδικός φίλος του Αμπντεσλάμ, βρέθηκε χάρτης του Zaventem, του αεροδρομίου των Βρυξελλών. http://www.iefimerida.g

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!