ENTAΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ



15:41
Στους χώρους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης έχει μεταφερθεί αυτή τη στιγμή η ένταση στη Θεσσαλονίκη.

Νεαροί έχουν βάλει φωτιά σε κάδους και πετούν ξύλα και πέτρες στους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο.

Ομάδα αντιεξουσιαστών έχει κάνει κατάληψη στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ολύμπου.

Με το τέλος της πορείας, επεισόδια εκτυλίχθηκαν και έξω από τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών και κροτίδων λάμψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους διαδηλωτές λιποθύμησαν από τα χημικά.

Νωρίτερα, νεαροί διαδηλωτές προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα και τράπεζες στην οδό Εθνικής Άμυνας.

Συμπλοκές στην Πάτρα
Εκρηκτική ήταν η κατάσταση στην Πάτρα, καθ’ όλη την διάρκεια των συγκεντρώσεων που έγιναν στην πόλη. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Στην συνέχεια οι διαδηλωτές άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Στις συγκεντρώσεις και τις πορείες της Πάτρας συμμετείχαν και εργαζόμενοι στους δήμους, οι οποίοι έχουν κατέβει με απορριμματοφόρα και τρακτέρ στους δρόμους.

Διαδηλωτές έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων
Στις συγκεντρώσεις και τις πορείες της Πάτρας συμμετέχουν και εργαζόμενοι στους δήμους, οι οποίοι έχουν κατέβει με απορριμματοφόρα και τρακτέρ στους δρόμους.

Έσπασαν ΑΤΜ στα Γιάννενα

Φθορές σε τρία μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, αλλά και στις τζαμαρίες της Αγροτικής Τράπεζας και της Alpha Bank προκάλεσαν διαδηλωτές που συμμετείχαν στις δύο συγκεντρώσεις, ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στα Γιάννενα.

Κέρκυρα: Κατέλαβαν τη νομαρχία
Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της νομαρχίας προχώρησαν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που συμμετείχαν στις μαζικές κινητοποιήσεις στην Κέρκυρα.

Κρέμασαν πανό στην πρόσοψη του κτιρίου και αποδοκίμασαν τους απεργοσπάστες.
http :Zougla

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!