O Kennedy και οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α – Γιατί τελικά δολοφονήθηκε;

 
 
 
 
Παρότι οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις των τελευταίων σαράντα έξι ετών που οδηγούν σε νέες θεωρίες είναι πλείστες, εντούτοις πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να διερευνούν ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Προέδρου των Η.Π.Α John Fitzgerald Kennedy, παραδεχόμενοι ότι υφίστανται ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η Επιτροπή Warren (σ.σ. pentapostagma.gr Warren Commission) προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι ο δολοφόνος ήταν ένας – δηλαδή ο Harvey Oswald, ενώ παράλληλα κυριαρχεί η άποψη ότι θα πρέπει να «καταχωνιαστούν σε ένα συρτάρι» όλες οι αναζητήσεις για τον πραγματικό δολοφόνο/δολοφόνους και να σταματήσουν οι «συνωμοσιολογικές αναζητήσεις» για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου μισό αιώνα…

Ο αμερικανός επιστήμονας και συγγραφέας John Douglas, όμως, με το νέο του βιβλίο με τίτλο JFK and the Unspeakable: Why He Died and Why It Matters, αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά «συνωμοσιολογικές» και «αβάσιμες» είναι οι αναζητήσεις για τον άνθρωπο που δολοφόνησε τον Kennedy. Το βιβλίο είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν γραφθεί ποτέ σχετικά με την δολοφονία του Kennedy, και αναμένεται να ταράξει τα νερά της Αμερικανικής κοινής γνώμης, και όχι μόνο.

Ο Douglass παρουσιάζει στο βιβλίο του το επιχείρημα ότι ο Kennedy δολοφονήθηκε από «ανείπωτες» ομάδες εντός των υπηρεσιών εθνικής ασφαλείας των Η.Π.Α εξαιτίας της μεταστροφής του από θερμό υποστηρικτή του Ψυχρού Πολέμου σε φιλειρηνικό Πρόεδρο. Ο Αμερικανός επιστήμονας ισχυρίζεται, χρησιμοποιώντας πλούτο νέων αποκαλυπτικών πληροφοριών, ότι ο JFK αποτέλεσε μία ευθεία απειλή για το ταχύτατα αναπτυσσόμενο Αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα που θα έπρεπε να «σβήσει» μέσω μίας συνωμοσίας που θα σχεδιαζόταν από την CIA – τα «δακτυλικά αποτυπώματα της CIΑ βρίσκονται παντού στον τόπο του εγκλήματος καθώς και τα γεγονότα που οδήγησαν στο έγκλημα» ..

Γιατί δολοφονήθηκε ο Kennedy και από ποιόν; Αυτές είναι οι ερωτήσεις-κλειδιά. Αν μπορέσει να δειχθεί, ότι ο Kennedy, απομακρύνθηκε όντως από τις πολεμικές λύσεις για την επίλυση πολιτικών διενέξεων, ότι πράγματι ωθήθηκε από τους στρατιωτικούς συμβούλους του και τους πράκτορες να αυξήσει την ένταση και να χρησιμοποιήσει βία και εν τέλει αρνήθηκε επιλέγοντας ειρηνικές λύσεις, τότε οικοδομείται ένα σαφές κίνητρο για την δολοφονία. Εάν επίσης, μπορέσει να αποδειχθεί ότι ο Oswald αποτέλεσε απλώς ένα «πιόνι» σε ένα θανάσιμο παιχνίδι και ότι οι δυνάμεις του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών είχαν άμεσες επαφές μαζί του από την αρχή έως το τέλος, τότε πραγματοποιείται και η εξιχνίαση του εγκλήματος.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!