Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ -Τι είναι ο Hercolubus;


Ο Hercolubus είναι ένας "ψευδοεπιστημονικός" μύθος που είναι διαδεδομένος στις χώρες της Νότιας Αμερικής όπου σύμφωνα με τον οποίο ένας τεράστιος πλανήτης είναι καθ΄ οδόν προς τη Γη και με το πέρασμά του θα προκαλέσει ανείπωτες καταστροφές.
Πρόκειται για το λατινοαμερικανικό αντίστοιχο του υποθετικού πλανήτη Nibiru ή Palnet X. Πρώτος ο οποίος έκανε λόγο για τη θεωρία του Hercolubus ήταν ο Χιλιανός  ερευνητής και εμπειρικός αστρονόμος Carlos Muñoz Ferrada (1909-2001) ο οποίος εκτός από τη θεωρεία του Hercolubus έγινε γνωστός και για μια σειρά επιτυχημένων προβλέψεων αναφορικά με γεωλογικά και αστρονομικά γεγονότα.

Η πρώτη του πρόβλεψη έγινε στις 19 Ιανουαρίου του 1939 στην εφημερίδα El Sur λέγοντας πως στις 24 Ιανουαρίου ένας μεγάλος σεισμός θα κτυπήσει τη Χιλή. Μάλιστα ο Ferrada είχε πει και την ώρα που θα γινόταν ο μεγάλος αυτός σεισμός στις 07:10. Τότε κανείς δεν τον πίστεψε, αλλά στις 24 Ιανουαρίου και στις 10:30 περίπου ένας σεισμός μεγέθους 8,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ κτύπησε την κεντρική και νότια Χιλή προκαλώντας το θάνατο σε 28.000 άτομα. Η σεισμική αυτή δόνηση είναι η μεγαλύτερη που έχει κτυπήσει ποτέ τη χώρα.
Οι προβλέψεις του Ferrada συνεχίστηκαν και σε για μια άλλων σεισμών το 1960, το 1967 και το 1985. Η πρώτη νύξη για τον πλανήτη-κομμήτη όπως τον αποκαλούσε έγινε το 1940 43 χρόνια πριν το εμφανιστεί το πρώτο άρθρο για τον πλανήτη Nibiru στην εφημερίδα Washington Post το 1983.

Εκτός από το Ferrada για τον Hercolubus  έχει μιλήσει και ο Κολομβιανός συγγραφέας V.M. Rabolu 1926-2000 (πραγματικό όνομα Joaquin Enrique Amortegui Valbuena) ο οποίος έχει γράψει το βιβλίο Hercolubus or Red Planet
Συνοπτικά και οι δύο  Ferrada και Rabolu  έχουν αναφέρει για τον Hercolubus:
Έχει ελλειπτική τροχιά όπως ένας κομήτης και μεγάλη μάζα όπως ένας πλανήτης
Σε προηγούμενο πέρασμά του από το ηλιακό μας σύστημα έγινε η αιτία για να καταστραφεί η Ατλαντίδα, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές και πλημμύρες οι οποίες πέρασαν στα μυθολογικά και θρησκευτικά κείμενα ως ο κατακλυσμός.
Η προσέγγισή του στο ηλιακό σύστημα και κατ΄ επέκταση στη Γη θα προκαλέσει ηφαιστειακή έξαρση, σεισμική δραστηριότητα και αλλαγή των πόλων της Γης.
Θα προκαλέσει επίσης θανατηφόρα επιδημία την οποία η σύγχρονη ιατρική θα είναι πολύ δύσκολο να θεραπεύσει
Περιττό να προστεθεί πως ούτε ο Hercolubus ούτε και ο Nibiru έχουν αναγνωριστεί από την επίσημη επιστήμη.http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-hercolubus

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!