Οκτώ συλλήψεις σε επιχείρηση - σκούπα εντός και εκτός ΑΠΘ

Οκτώ άτομα -επτά αλλοδαποί και ένας Έλληνας- συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας εντός και εκτός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με στόχο... την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που καταγράφεται στην Πανεπιστημιούπολη, με κύρια χαρακτηριστικά τις μικροληστείες και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στην χθεσινή επιχείρηση, προσήχθησαν- μέσα κι έξω από το Πανεπιστήμιο -29 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα οκτώ.

Oι πέντε από τους συλληφθέντες κατηγορούνται ότι κατείχαν συνολικά 26 μικροδέματα χασίς, βάρους 91,1 γραμμαρίων, ποσότητα η οποία κατασχέθηκε. Οι υπόλοιποι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παράνομη παραμονή στη χώρα, για δήλωση ψευδών στοιχείων ταυτότητας και για καταδικαστική απόφαση.

Επίσης, σε υπαίθριο χώρο του Πανεπιστημίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα επιπλέον μικροδέμα χασίς βάρους 6,6 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, το θέμα της εγκληματικότητας που καταγράφεται εντός της Πανεπιστημιούπολης θα βρεθεί στο επίκεντρο σύσκεψης, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υπό τον προϊστάμενό της Ευάγγελο Μαδεμλή και με τη συμμετοχή των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και στελεχών του ΣΔΟΕ.     http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!