Όταν ο Σαρκοζί επιτέθηκε στον Παπανδρέου: Είσαι ένας γ@....νος ψυχοπαθής!



 Όταν ο Σαρκοζί επιτέθηκε στον Παπανδρέου: Είσαι ένας γ@....νος ψυχοπαθής!


Ένα απίστευτο παρασκήνιο μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται γνωστό μέσα από το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.Ο πρώην ισπανός πρωθυπουργός στα απομνημονεύματά του, τις αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου πριν τη Σύνοδο του G20, στις Κάννες, το Νοέμβριο του 2011, από τους ευρωπαίους ηγέτες για το δημοψήφισμα που είχε αποφασίσει.

Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο του με τίτλο «To Δίλημμα» (El Dilema), αποσπάσματα του οποίου εξασφάλισε το πρακτορείο Reuters, φήμες θέλουν τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί να επιτίθεται φραστικά στον Παπανδρέου ουρλιάζοντας ότι με την απόφασή του θέτει σε κίνδυνο την Ευρωζώνη.
Μάλιστα, γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Σαρκοζί, σε έξαλλη κατάσταση, προσπάθησε να ανέβειο στο τραπέζει πατώντας με το ένα πόδι στην καρέκλα του αλλά τον συγκράτησαν την τελευταία στιγμή οι συνεργάτες του, ενώ φώναζε στον Παπανδρέου «Είσαι ένας γ@....νος ψυχοπαθής!».
"Ο Παπανδρέου είναι μ@....ς, ένας πραγματικός μ@@@@ς"
Εκείνη την εποχή στα διεθνή ΜΜΕ είχαν διαρρεύσει τα περί επίθεσης του Σαρκοζί στον Παπανδρέου. "Ο Παπανδρέου είναι μ@....ς, ένας πραγματικός μ@@@@ς", φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Canard Εnchaine.
"Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει. Είναι μια πισώπλατη μαχαιριά... Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας;", δήλωνε χαρακτηριστικά.                                                                                                                                   http://gr.news.yahoo.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!