Προέλαση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και κατάληψη 24 τετραγωνικών χιλιομέτρων Κυπριακού εδάφους!

Αποκάλυψη της εφημερίδος ''Χαραυγή'' ότι οι Τούρκοι προέλασαν και κατέλαβαν περί τα 24
τετραγωνικά χιλιόμετρα Κυπριακή γη... στην νεκρά Ζώνη και τη παρέδωσαν σε Τουρκοκύπριους με την ανοχή αν όχι την συνενοχή των ανδρών της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ ...Η Ιστορία επαναλαμβάνεται!


Το περιστατικό αυτό δεν φάνηκε ικανό να συνετίσει τον Προεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Αναστασιάδη που επιδιώκει συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με τον Κατοχικό ηγέτη Έρογλου!

Η Στρατιωτική κίνηση των κατοχικών δυνάμεων της Κύπρου έγινε μετά από απόφαση των ''Ελληναράδων'' της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Τουρκοκυπριακών αντιπροσώπων για άρση των ναρκοπεδίων στη περιοχή!

Ίσως η πολεμική αυτή πράξη μας κάνει και εμάς λίγο ποιό σοφούς στον Έβρο ,όπου να θυμηθούμε ότι δώσαμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε Μ.Κ.Ο που χρησιμοποιώντας Πακιστανούς, προχώρησε σε άρση των ναρκοπεδίων στην Περιοχή του Έβρου!


Ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου μιλώντας στο RIK έκανε λόγω για διάβημα και για επιστολή που θα στείλουν στα Ηνωμένα Έθνη τις επόμενες ημέρες ...Τρέχα γύρευε!

Αυτό σημαίνει απλά και να το καταλάβουμε σε απλά Ελληνικά:

Δικό σου είναι ότι μπορείς να προστατεύεις!

Η εφημερίδα "Χαραυγή" υπό τον τίτλο "Αλωσαν τη νεκρή ζώνη" γράφει ότι με την ανοχή της Ειρηνευτικής Δύναμης, οι κατοχικές δυνάμεις κατέλαβαν και παρέδωσαν σε Τουρκοκύπριους γεωργούς και εποίκους δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα γης που ανήκουν σε Ελληνοκύπριους.http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/11/24_539.html#.UpIk5uK-hdA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μυστικά της διαδρομής εξαγωγής του κουρδικού πετρελαίου και οι αντιδράσεις

ΑΒΔΗΡΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΒΑΡΙΤΙΣΜΟΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον ... σκαντζόχοιρο