Λεϊλά Χαταμί: Απειλείται με δημόσιο μαστίγωμα για το φιλί που σκανδάλισε το Ιράν


 Ομάδα φοιτητών που συνδέονται με τους Φρουρούς της Επανάστασης ζήτησε τώρα να μαστιγωθεί δημοσίως η ιρανή ηθοποιός

Ένα φιλί, στο μάγουλο για την ακρίβεια, ήταν αρκετό για να προκληθεί σάλος στο Ιράν, την πατρίδα, δηλαδή, της Ιρανής ηθοποιού Λεϊλά Χαταμί.

Η Χαταμί φίλησε αυθόρμητα τον πρόεδρο του Φεστιβάλ των Καννών, Ζιλ Γιακόμπ, λίγο πριν την έναρξη του 67ου Φεστιβάλ, με το φακό να απαθανατίζει τον ασπασμό.
Τα ΜΜΕ της χώρας υπενθύμισαν ότι, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, μία Ιρανή απαγορεύεται να έχει φυσική επαφή με άντρα που είναι άγνωστος στην οικογένειά της.
Ομάδα φοιτητών που συνδέονται με τους Φρουρούς της Επανάστασης ζήτησε τώρα να μαστιγωθεί δημοσίως η ιρανή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της ταινίας "Ένας Χωρισμός", για το επίμαχο φιλί στο μάγουλο.

  Οι φοιτητές της ομάδας Hizbullah κατέθεσαν μήνυση κατά της ηθοποιού, ζητώντας να μαστιγωθεί επειδή φίλησε έναν άγνωστο άνδρα.
Το τυπικό φιλί που αντάλλαξε με τον Ζιλ Ζακόμπ προκάλεσε οργή στο Ιράν και την καταδίκη από το υπουργείο Πολιτισμού για την "αναξιοπρεπή συμπεριφορά" της Χαταμί.
"Οι Ιρανές που συμμετέχουν σε διεθνείς εκδηλώσεις δεν θα πρέπει να προβάλουν μία άσχημη εικόνα των γυναικών του Ιράν προς τα έξω" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού του Ιράν. 
Μένει να δούμε αν τελικά θα εφαρμοστεί ο ισλαμικός νόμος.                                               http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!