Τα διπλάσια ποσοστά από το 2012 πήρε η Χρυσή Αυγή στο Δίστομο της ναζιστικής θηριωδίας


Σοκ και δεός στο μνημονιακό Σύστημα έχει προκληθεί από την είδηση ότι στις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαϊου του 2014 στο Δίστομο, η Χρυσή Αυγή έλαβε διπλάσιο αριθμό ψήφων σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του 2012.
 
Συγκεκριμένα, στις βουλευτικές εκλογές του 2012 στο Δίστομο, η Χρυσή Αυγή έλαβε 49 ψήφους, ενώ στις περιφερειακές εκλογές της περασμένης Κυριακής πήρε το διπλάσιο ποσοστό, δηλαδή 99 ψήφους!
 
Και όμως, στις 10 Ιουνίου συμπληρώνονται εβδομήντα χρόνια από την σφαγή των Ναζί στο χωριό! Τρανότερη απάντηση για όσους προσπαθούν να χαρακτηρίσουν το Λαϊκό Σύνδεσμο "νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση" δεν υπάρχει!
 
Συγκεκριμένα, οι Ναζί στις 10 Ιουνίου του 1944 έπεσαν σε ενέδρα των ανταρτών στο γειτονικό χωριό Στείρι και έχασαν 40 άντρες.
 
Αμέσως μετά με οργή μετέβησαν στο Δίστομο και σφαγίασαν 228 άτομα, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, ενώ αποκεφάλισαν το ιερέα του χωριού και έκαψαν τα σπίτια, προτού το εγκαταλείψουν.
 
Ο σημερινός δήμαρχος  Διστόμου Ιωάννης Πατσαντάρας, δήλωσε για το γεγονός του διπλασιασμού των ψήφων για την περιφέρεια, ότι οι 99 ψήφοι που έλαβε η Χρυσή Αυγή δεν αφορούν αποκλειστικά το χωριό Δίστομο, καθώς στο Δίστομο υπάρχουν τέσσερα εκλογικά τμήματα που αφορούν και το παρακείμενο χωριό Παραλία Διστόμου ή Άσπρα Σπίτια.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!