Αυτοί είναι οι τρεις ευρωβουλευτές που η Χρυσή Αυγή θα στείλει στο ευρωκοινοβούλιο



Αυτοί είναι οι τρεις ευρωβουλευτές που η Χρυσή Αυγή θα στείλει στο ευρωκοινοβούλιο

Tρεις ευρωβουλευτές εκλέγει, όπως όλα δείχνουν, το κόμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο με καταμετρημένο το 97,6% των ψήφων έρχεται τρίτο κόμμα με 9,4%.
Με καταμετρημένο το 11,3% των σταυρών, πρώτοι, από το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής έρχονται οι  οι Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γεώργιος Επιτήδειος.
Ελευθέριος Συναδινός (πρώτος από αριστερά)
Αντιστράτηγος ε.α., τέως Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού. Γεννημένο το 1955 στο Αργος Ορεστικού, παντρεμένος με δυο παιδιά.

Λάμπρος Φουντούλης (στο μέσο της φωτογραφίας)
Πατέρας του δολοφονήθεντος Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστου έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.
Γεώργιος Επιτήδειος (τελευταίος από αριστερά)
Αντιστράτηγος ε.α. με σπουδές πολιτικών επιστημών, πέραν της σχολής Ευελπίδων. Γεννημένος το 1953 στα Ψαχνά Ευβοίας, είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. «Κατά την παρούσα χρονική περίοδο, η χώρα μας αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ύπαρξή της από την εποχή κατά την οποία έγινε ανεξάρτητο κράτος. Προσβάλλονται από τους εχθρούς της, με κάθε διαθέσιμο μέσον, τα στοιχεία εκείνα τα οποία συνθέτουν την έννοια του έθνους και του κράτους. Συγκεκριμένα εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, επιδιώκεται να καταστραφούν η θρησκεία, η ιστορία, η παιδεία, η υγεία, η οικονομία, η δικαιοσύνη, η εθνική άμυνα και ασφάλεια, η πολιτισμική μας κληρονομιά, παραβιάζονται κατάφορα το Σύνταγμα και οι ατομικές ελευθερίες, συλλαμβάνονται και κρατούνται παράνομα ο Αρχηγός, βουλευτές και στελέχη νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, εξαθλιώνεται οικονομικά ο λαός, μεταναστεύει μεγάλο τμήμα της νεολαίας μας και χιλιάδες απελπισμένοι συμπατριώτες μας οδηγούνται καθημερινά στην αυτοχειρία.Σε όλα αυτά τα φαινόμενα θεώρησα ότι δεν έπρεπε να παραμείνω απαθής αλλά, να αγωνισθώ, στον βαθμό που μπορώ ώστε να συνεχίσει να υπάρχει η χώρα μας. Σε όσους έχουν θέσει ως στόχο να την εξαφανίσουν, απαντώ με τα λόγια του ήρωα της Επαναστάσεως Στρατηγού Μακρυγιάννη.  «Όταν πειράζουν την Πατρίδα μου και την θρησκεία μου θα μιλήσω, θα ενεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν», έγραφε στο σημείωμά του για την  υποψηφιότητά του.
http://www.iefimerida.gr/node/156554#ixzz32oVa8IUj

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!