Ο Φίλης ορίζει ιμάμη στο “hot spot” του Σχιστού, αλλά στα ελληνικά σχολεία καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Φίλης ορίζει ιμάμη στο “hot spot” του Σχιστού, αλλά στα ελληνικά σχολεία καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών!
Ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, ο φανατικός εκείνος μπολσεβίκος που έχει θέσει στην κορωνίδα των στόχων του την κατάργηση των θρησκευτικών από τα σχολεία κατά παράβαση του Συντάγματος της χώρας, φροντίζει να καταδεικνύει πως κάθε του υπουργική ενέργεια δεν απορρέει από το πνεύμα ελευθερίας ως αυτάρεσκα δηλώνει, αλλά από το βαθύ του μίσος για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Μία ακόμα απόδειξη των ανωτέρω, είναι το έγγραφο το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα και αφορά τον ορισμό (!) από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θρησκευτικού λειτουργού στο κέντρο φιλοξενίας Σχιστού, προς κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των «προσφύγων»!


Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο, ο ορισθείς προς τέλεση προσευχής και κηρύγματος στην αραβική γλώσσα έχει το δικαίωμα να ορίζει βοηθούς του, τους οποίους απλώς θα εγκρίνει η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων!
Είναι λοιπόν, κατόπιν της αποκλειστικής είδησης που μόλις διαβάσατε, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ μια κυβέρνηση που επιδιώκει και επιβάλλει δια της κρατικής της ισχύος την αθεΐα στην Ελλάδα; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Στόχος της κυβέρνησης της Αριστεράς, όπως ήταν πρότερα και της μασονοδεξιάς είναι ο αποχριστιανισμός της Ελλάδος και ακολούθως η ισλαμοποίηση.
Το Κράτος συνεπώς, φροντίζει να προσαρμόζεται άρον-άρον στις απαιτήσεις των λαθρομεταναστών, ενώ παράλληλα δεν παραλείπει σε κάθε ευκαιρία να εκδηλώνει με ζήλο το μίσος του κατά των Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων.
Αυτά τα ολίγα αλλά εξόχως ενδεικτικά, για να μην παραμυθιάζουν τον Ελληνικό Λαό οι «προοδευτικοί» τσαρλατάνοι που αγωνίζονται απεγνωσμένα για να καταστήσουν την Πατρίδα μας κόλαση των Ελλήνων και παράδεισο των λαθρομεταναστών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!