Επικίνδυνα παιχνίδια Ερντογάν με τον στρατό στην Τουρκία! Που οδηγεί τη χώρα του;

pterarxos

Επικίνδυνες καταστάσεις στην Τουρκία! Πρώτα απ΄ όλα η κατάσταση ακόμη δεν έχει πλήρως ελεγχθεί.Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε επιχείρηση της αστυνομίας στο Ικόνιο και στην αεροπορική βάση που χρησιμοποιείται και από τα νατοϊκά ιπτάμενα τάνκερ KC-135R!
Είχε προηγηθεί η επιχείρηση σύλληψης του διοικητή και αξιωματικών στη βάση του Ιντσιρλίκ,την οποία χρησιμοποιούν Αμερικανοί και Γερμανοί.

Ο Ερντογάν παίζει με τα νεύρα των Συμμάχων αλλά αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι φαίνεται ότι παίζει ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι με την ιστορία της ίδιας του της χώρας!
Τι εννοούμε;
Η Τουρκία είτε μας αρέσει,είτε όχι στηριζόταν επάνω στη “στολή”. Στη στρατιωτική στολή. Από την εποχή του Κεμάλ ακόμη,ο στρατός ήταν η “συγκολλητική ουσία” που κρατούσε ενωμένους ανθρωπους με διαφορετική ιστορία και καταβολές. Ο στρατός ήταν υπεράνω όλων,αλλά ταυρόχρονα και προστάτης του λαού.Ο στρατός χάριζε “νίκες” και τόνωνε το ηθικό.Με τον στρατό οι Τούρκοι ένοιωθαν ότι μπρούσαν να επιβληθούν.Ο στρατός ήταν πυλώνας της χώρας.
Ο Ερντογάν το τελευταίο 48ωρο έχει επιτρέψει σε κλίκες φανατικών να κάνουν ότι μπορούν για να εξευτελίσουν όποιον φοράει στολή. Από απλούς στρατιώτες που τρομοκρατημένοι κάθονται και τις τρώνε από ημιάγριους ισλαμιστές,μέχρι τον ανώτατο αξιωματικό της αεροπορίας στη φωτογραφία,που έγινε αγνώριστος από το ξύλο.
Αν ο στρατός καταρρεύσει στην συνείδηση των Τούρκων δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι εξελίξεις θα έχουμε στη γειτονική χώρα.Πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα ΄ναι ευχάριστες.Αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης από τους έξαλλους τραμπούκους ισλαμιστές είναι ανεπίτρεπτα.Αλλά ο Ερντογάν όχι μόνο τα ανέχεται.Τα υποκινεί και καλεί τους οπαδούς του να παραμείνουν στο δρόμο για τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα.
Τίποτα δεν τελείωσε με το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.Πολλά άρχισαν.Και νομίζουμε ότι δεν θα ΄ναι ευχάριστα.                                                                                                                      http://www.militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!