Η Τουρκία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Τι ανακοίνωσε ο Ερντογάν και τι πραγματικά θέλει

erdogan.jpg

Ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε μετά από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας και του υπουργικού συμβουλίου,ότι η θέτει τη χώρα του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Επικαλέστηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος που του δίνει αυτό το δικαίωμα.
Ο Ερντογάν είπε ότι πήρε αυτή την απόφαση,γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να εξαρθρώσει όλο εκείνο το σύστημα που προσπάθησε να κάνει το πραξικόπημα.

Αυτά είπε επισήμως και ακούγονται πολύ ωραία.Η ουσία όμως είναι πολύ διαφορετική και πολύ πιο τρομακτική.
Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης λύνει τα χέρια του Ερντογάν.Ακόμη περισσότερο.Ήδη έχουν συλληφθεί 9000 πολίτες με μοναδική κατηγορία ότι είναι ύποπτοι ως συμπαθούντες τον Γκιουλέν! Ο οποίος για τον Ερντογάν είναι ο ίδιος ο σατανάς.Με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Ερντογάν γίνεται αυτό που πάντα επιθυμούσε: σουλτάνος.
Μετά από την απόφαση του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου είναι προφανές ότι η κατάσταση στην γειτονική χώρα θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Ο Ερντογάν μπορεί να κάνει επίδειξη δύναμης,ωστόσο εκφράζονται σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο ελέγχει,ακόμη και σήμερα το στράτευμα.Το οποίο όπως και όλη τουρκική κοινωνία είναι διχασμένο.                                                http://www.militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!