Βρετανία: Μια πορνοστάρ κλέβει τη δόξα της νέας πρωθυπουργού

Η 59χρονη Υπουργών Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέσα Μέι είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας μετά την απόσυρση από την κούρσα διαδοχής της Άντρεα Λίντσομ. Η Μεί θα γίνει η 76η κάτοικος της Downing Street και η δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός μετά τη Μάργκαρετ Θάτσερ. Όμως ένα μοντέλο-πορνοστάρ έμελλε να κλέψει λίγο από τη δόξα της.


  Η παραπάνω εξέλιξη με τη διάδοχο του Ντέιβιντ Κάμερον είναι λογικό να σχολιάζεται συνεχώς από χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες. Μια μικρή απροσεξία όμως στο όνομα έφερε ένα μπέρδεμα άνευ προηγουμένου.
Και αυτό γιατί οι χρήστες του twitter που θέλησαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στη νέα πρωθυπουργό δεν απευθύνονταν στην ίδια αλλά σε μια ηθοποιό αισθησιακών ταινιών που καμία σχέση δεν έχει με την πολιτική. Υπεύθυνο για το μπέρδεμα το γράμμα "h". Το όνομα της πρωθυπουργού γράφεται στα αγγλικά Theresa May ενώ της ηθοποιού Teresa May.

  Η ίδια πάντως η ηθοποιός με ανάρτησή της έσπευσε να λύσει την παρεξήγηση αν και φαίνεται να το διασκεδάζει. "Το βρίσκω διασκεδαστικό πως μερικοί νομίζουν ότι είμαι η Τερέζα Μέι η πρωθυπουργός. Αυτό δείχνει πόση άγνοια έχουν" έγραψε. Ενώ στο προφίλ της ακριβώς κάτω από το όνομα ,στις πληροφορίες, γράφει πλέον "Είναι μοντέλο και όχι η πρωθυπουργός".

 
I find it quite amusing how many people think I'm the Prime Minister. Just shows how ignorant some people are.http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!