«ΘΥΕΛΛΑ» ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!


natoda-gorevli-bir-subay-abdye-bilgi-satti
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Από χτες το βράδυ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ,  όλοι οι Τούρκοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί που υπηρετούν σε όλες τις βάσεις και το Αρχηγείο του ΝΑΤΟ, τίθενται υπό ανάκριση για να διαπιστωθεί αν είχαν σχέση με το πραξικόπημα και πιο πολύ αν συνδέονται με τον εξόριστο ισλαμιστή ηγέτη, Φετουλάχ Γκιουλέν.

Η εντολή που δόθηκε από την Άγκυρα είναι ότι εκτός από τις ανακρίσεις που θα διεξαχθούν, διατάχτηκε να ελεγχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Τούρκων αξιωματικών που υπηρετούν στις βάσεις του ΝΑΤΟ, για να διαπιστωθεί αν έχουν δοσοληψίες με ιδρύματα του Γκιουλέν καθώς και διασυνδέσεις με αμερικανικές τράπεζες συμφερόντων του γιατί η Αμερική είναι η έδρα του εξόριστου ιμάμη.
Ιδιαίτερα όπως αναφέρεται, από χτες στις Βρυξέλες όλου οι Τούρκοι αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας, είναι υπό εξονυχιστική ανάκριση για να διαπιστωθεί ποια ήταν η στάση τους στο αποτυχών πραξικόπημα.
Η κατάσταση αυτή ήδη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ, ενώ οι παρενέργειες του τουρκικού πραξικοπήματος ήδη έχουν προκαλέσει ισχυρό ρήγμα στην συμμαχία που ξαφνικά βρέθηκε σε ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο δεν φαίνεται να κατασιγάσει σύντομα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr,http://nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!