Ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών: Υπάρχουν 5 στρατόπεδα εκπαίδευσης του ISIS στο Κοσσυφοπέδιο



Ιούλιος 24, 2016.
Στο Κοσσυφοπέδιο υπάρχουν, τουλάχιστον, πέντε στρατόπεδα του ISIS, που βρίσκονται σε περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια, αναφέρει  το ρωσικό πρακτορείο ‘Sputnik’ επικαλούμενο αναφορά των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.
Τα κύρια στρατόπεδα βρίσκονται κοντά στις πόλεις Ουρούσεβατς και Τζιάκοβα καθώς και στην περιοχή Ντέτσανι, ανέφερε σχετική πηγή στο Σπούτνικ και πρόσθεσε ότι μικρότερα στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών βρίσκονται  επίσης στην περιοχή των πόλεων Πρίζρεν και Πετς.
Συνολικά 314 Αλβανοί Ισλαμιστές βρίσκονται στο πλευρό των Τζιχαντιστών του ‘Ισλαμικού Κράτους’ και πολεμούν στη Συρία και το Ιράκ, σύμφωνα με την πηγή στο σύνολο αυτών των Αλβανών τζιχαντιστών περιλαμβάνονται 38 γυναίκες.
«Οι μελλοντικοί τρομοκράτες του ISIS μετά την πρώτη πλύση εγκεφάλου, ακολουθούν μαθήματα αραβικών και μελέτης του Κορανίου, όπως ακολουθείται από το λεγόμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης των μαχητών,  έχοντας επικεφαλής πρώην μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του UCK. Συνήθως διδάσκουν αρχάριους σε ανταρτοπόλεμο και πώς να χρησιμοποιούν τα όπλα», τονίζει η πηγή στο Σπούτνικ.
«Επιπλέον, σε κάθε στρατόπεδο οι τρομοκράτες του ISIS αποφασίζουν ποιοι μαθητές είναι έτοιμοι να προωθηθούν στη Συρία και ποιοι θα επιλεγούν για να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας», αναφέρεται από την πηγή που προσκόμισε περίπου 70 ονόματα οικογενειών από το Κόσοβο που αποφάσισαν να ενωθούν με τις τρομοκρατικές ομάδες του ISIS.
Η πηγή προειδοποιεί την πιθανότητα  εξάπλωσης των στρατοπέδων αυτών στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων καθώς και στη Βοσνία, από όπου περίπου 800 τζιχαντιστές  έχουν πολεμήσει στο πλευρό των ισλαμιστών τρομοκρατών.
Το Σπούτνικ τονίζει ότι στο κρατίδιο των Σκοπίων, πρώην στρατόπεδα του UCK,  σε αλβανικά χωριά, έχουν μετατραπεί  σε στρατόπεδα του ISIS. Μόλις, πρόσφατα, οι αρχές έχουν εντοπίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης και ασχολούνται με το πρόβλημα αυτό.
http://www.echedoros-a.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!