Βιβλίο απομυθοποιεί την Κέιτ: Έγινε Δούκισσα χάρις στις ραδιουργίες της μητέρας της


Βιβλίο απομυθοποιεί την Κέιτ: Έγινε Δούκισσα χάρις στις ραδιουργίες της μητέρας της
Ενα βιβλίο έρχεται να ξεμπροστιάσει την Κέιτ αναφέροντας ότι ήταν μια ελαφρών ηθών κοπέλα, η οποία έγινε Δούκισσα χάρις στις ραδιουργίες της μητέρας της.
Τπ βιβλίο με τίτλο Game of crowns αποκαλύπτει όλα όσα έκανε η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ, για να βοηθήσει την κόρη της να τυλίξει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.



Το να γίνει η κόρη της η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Κάρολ Μίντλετον, αλλά δεν έγινε χωρίς θυσίες.
Ενας δημοσιογράφος που ειδικεύεται στους Βρετανούς γαλαζοαίματους αποκαλύπτει τη στρατηγική της μητέρας της για να κάνει την κόρη της ικανή ώστε να «ρίξει» τον Γουίλιαμ.

Μάλιστα, ο συγγραφέας του βιβίου Christopher Andersen την αποκαλεί βασίλισσα της στρατηγικής.
Στο βιβλίο, η μητέρα της Κέιτ εμφανίζεται ως μια γυναίκα ικανή να χειραγωγεί τους πάντες, αποφασισμένη να βάλει την μεγαλύτερη κόρη της στη βασιλική οικογένεια.
Αν και η Κέιτ επρόκειτο να γραφτεί στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, όταν η μητέρα της έμαθε ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα έκανε σπουδές στο Saint Andrews, παίρνει το αεροπλάνο για τη Φλωρεντία, όπου η κόρη της έκανε διακοπές πριν ξεκινήσει τις σπουδές της, για να την πείσει να αλλάξει την επιλογή της.
Με το που έπιασε τον Γουίλιαμ στα δίχτυα της, η μαμά της Κέιτ έκανε ότι μπορούσε για να προσκαλούν την κόρη της σε κάθε βασιλική εκδήλωση.
«Η Κάρολ φοβόταν ότι ο Γουλιαμ δεν θα ενδιαφερόταν για την Kέιτ και πήρε το παιχνίδι στα χέρια της» λέει μια ξάδελφη της Δούκισσας του Cambridge στο βιβλίο.
Το 2007, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ χώρισαν. Αυτό ήταν καταστροφή για την Κάρολ Μίντλετον η οποία έκανε τα πάντα για να είναι ξανά μαζί. Μάλιστα, το βιβλίο αναφέρει ότι η Κάρολ συμβούλευσε την Κέιτ να κάνει τον Γουίλιαμ να ζηλέψει, με το να βγαίνει και να ξεσαλώνει σε κλαμπ.


Μάλιστα την συμβούλευσε να πηγαίνει κάθε βράδυ στα κλαμπ και να χορεύει με τον φακό να αποθανατίζει τα νυχτοπερπατήματά της και την άλλη μέρα  να κοσμεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Το ίδιο βιβλίο αναφέρει σε ηλικία 16 ετών η Κέιτ συνήθιζε να δείχνει τα οπίσθιά της από τα παράθυρα του κοιτώνα της στο Marlborough College, με τον πρώην σύντροφό της να αποκαλύπτει στον Βρετανό δημοσιογράφο ότι η Κέιτ είχε αποκαλύψει τα οπίσθιά της 90 φορές!
«Ηταν εθισμένη σ΄αυτό» προσθέτει.
Φυσικά, αυτό δεν την εμπόδισε από το να γίνει η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, κάνοντας πολλές γυναίκες που ήθελαν να βρεθούν σε αυτή τη θέση, να κλάψουν.


thetoc

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!