Μυστική συνάντηση της KGB με εξωγήινους


Εχουμε γράψει κατά καιρούς για τις φημολογούμενες συναντήσεις ηγετών του πλανήτη με εξωγήινα όντα. Δεν υπάρχουν, ωστόσο, οπτικά ντοκουμέντα από αυτές τις συναντήσεις που λέγεται πως έγιναν με αξιωματούχους της Δύσης. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, ένα μικρής διάρκειας οπτικό υλικό αναρτήθηκε στο Ίντερνετ με την επισήμανση ότι διέρρευσε από τη σοβιετική KGB και καταγράφηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης των πρακτόρων της με οντότητες από άλλον πλανήτη!

Στο υλικό, που είναι το πρώτο που διαρρέει από τη Ρωσία και την πρώην ΕΣΣΔ, φαίνονται σχετικά δυο μικροκαμωμένα όντα με δυσανάλογα μεγάλα κρανία και τεράστια σκούρα μάτια να περπατούν σε ένα διάδρομο, μαζί με ανθρώπους που έχουν τουλάχιστον τη διπλάσια σωματική διάπλαση. 

Το ένα, μάλιστα, στέκεται για λίγο και παρατηρεί αυτόν που το καταγράφει με την κάμερα, χωρίς ωστόσο να δείχνει ενοχλημένο!

Κανείς δεν ξέρει αν το υλικό είναι γνήσιο ή προϊόν… σκηνοθεσίας.

 Οι υπότιτλοι –στα αγγλικά και τα ισπανικά- αναφέρουν ότι προέρχεται από συνάντηση της KGB με εξωγήινους την δεκαετία του 1940, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.




Αν, πάντως, οι εικόνες δεν είναι «μαϊμού», δεν μπορούμε παρά να ξαναφέρουμε στη μνήμη μας τη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ, στην οποία είχε παραδεχτεί προκαλώντας θύελλα ότι στη Γη ζουν εξωγήινοι και κινούνται ανάμεσά μας:

«Πόσοι βρίσκονται ανάμεσά μας δεν μπορώ να πω, γιατί θα ξεσπάσει πανικός!»
Δειτε το πληρες αρθρο εδω 


Ως τώρα, έχει γραφεί χωρίς να διαψευστεί επισήμως ότι συνάντηση με όντα από το διάστημα είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ στις 20 Φεβρουαρίου 1954 μέσα στην αεροπορική βάση Edwards, ενώ συναντήθηκε και με τους λεγόμενους «Γκρίζους» από τον πλανήτη Betelgeuse -τον Α στον αστερισμό του Ωρίωνα- στην βάση Holloman στα τέλη του 1954!



Ακολούθησαν –την ίδια περίοδο- δύο συναντήσεις του Πάπα Πίου 12ου με τους φιλικούς εξωγήινους, στην παπική Ακαδημία Επιστημών στους κήπους του Βατικανού. Νωρίτερα, το 1942, ο βασιλιάς της Σουηδίας Γουσταύος ο Ε΄ φέρεται να συναντήθηκε με τρεις οντότητες με εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία, που ωστόσο δεν προέρχονταν από το διάστημα αλλά από το… εσωτερικό της Γης!

Ποιος ξέρει αν αυτή η περίεργη διαρροή του βίντεο χωρίς την παραμικρή επίσημη επισήμανση ή αναφορά, δεν σημαίνει ότι οι διαστημικοί επισκέπτες δεν είχαν συναλλαγές και με τη Σοβιετική Ένωση την περίοδο του «Ψυχρού πολέμου»; 

Ποιος ξέρει αν τα όντα από άλλους πλανήτες δεν έπαιξαν κάποιο ρόλο στο να μην έχουν νέες Χιροσίμα;
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!