Ας κάνει τον σταυρό του που δεν είναι ακόμη σε κελί με ..αράπηδες .Τουλάχιστον δεν τον πονά ο κ.....ος του.





Σύζυγος Γιώργου Παπακωνσταντίνου: Ο άνδρας μου είναι κλεισμένος στο σπίτι και δεν μπορεί να βρει δουλειά

Για αδικία και σκοπιμότητες κάνει λόγο η Γιακολίν Βίνκε, σύζυγος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παραπέμφθηκε πρόσφατα από τη Βουλή στο Δικαστικό συμβούλιο για την πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η Ολλανδέζα σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικώνξεσπάει και αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πληρώνει τα λάθη άλλων.

«Προφανώς ήξερε ότι όταν δέχτηκε να αναλάβει υπουργός οικονομικών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία θα πλήρωνε λάθη άλλων και ότι δεν θα κέρδιζε ποτέ στο τέλος σε διαγωνισμό δημοφιλίας. Είμαι σίγουρη όμως πως δεν γνώριζε πόσο μεγάλες θα ήταν οι δυσκολίες και πόσο ψηλό θα ήταν το τίμημα» παραδέχεται η κυρία Βίνκει η οποία, ωστόσο, διατηρεί την ψυχραιμία της.

Δηλώνει, ακόμη, πως χάρηκε όταν είδε πως μερικοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα ενώ σημειώνει πως έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Εχω ζήσει όλη την ιστορία από κοντά. Δεδομένου ότι όλη η διαδικασία μέχρι παραπομπή ήταν τόσο ξεκάθαρα πολιτική δεν εξεπλάγην. Χάρηκα που η ψηφοφορία στη Βουλή έδειξε ότι πολλοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα και την πρόταση της παραπομπής. Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και χαίρομαι που είναι στα δικά της χέρια πλέον η υπόθεση» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επισημαίνει πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες, είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από όταν μπήκε στην πολιτική και δεν μπορεί να βρει δουλειά, ενώ και ο ίδιος πρόσφατα παραδέχθηκε πως είναι κλεισμένος στο σπίτι και η μοναδική του ενασχόληση είναι κάποιες επαφές στο εξωτερικό με εταιρείες που ενδιαφέρονται να μάθουν για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Προσθέτει επίσης πως αγαπάει την Ελλάδα και αισθάνεται τυχερή που της δόθηκε η ευκαιρία να έρθει σε αυτή τη χώρα, ενώ, τονίζει με νόημα πως «Πάντα γνωρίζαμε ποιοι ήταν και παραμένουν πραγματικοί μας φίλοι. Πολλές φιλίες έγιναν πιο δυνατές αυτή την περίοδο. Δεν πιστεύω να υπάρχει ούτε ένας ανάμεσα σε όσους γνωρίζουν τον Γιώργο προσωπικά, ή σε αυτούς που δούλεψαν μαζί του, που να αμφέβαλε ποτέ για την ακεραιότητά του».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!