ΣΟΚ!Στην Τουρκία μετατρέπουν ιστορικές εκκλησίες σε σκυλάδικα και στην Ελλάδα προβάλλουν το «σόου»



Στην Άγκυρα κάνουν την δουλεία που ξέρουν, μέσω δηλαδή της τηλεόρασης ξεφτιλίζουν και εξάγουν τον πολιτισμό των Ελλήνων που κατέχουν εδώ και αρκετά χρόνια. 

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν «Έλληνες» που εισάγουν την συγκεκριμένη ξεφτίλα, «φτύνοντας» τα ίδια τους τα μούτρα.

Ο λόγος για το επεισόδιο της τουρκικής σειράς που προβάλλεται καθημερινά στην Ελλάδα από μεγάλο κανάλι, όπου τραγουδίστριες περνούν από οντισιόν μέσα σε βυζαντινή εκκλησία- μνημείο στην Κωνσταντινούπολη!
Οι ερμηνεύτριες ντυμένες καρακιτσαριά τραγουδούν για ντέρτια και καημούς. Όταν το πλάνο «ανοίγει» αποκαλύπεται ένας μεγάλος σταυρός και τότε συνειδητοποιούμε ότι βρισκόμαστε στο εσωτερικό ενός ιστορικού Ορθόδοξου ναού, ο οποίος για τις ανάγκες των γυρισμάτων τουρκικής σειράς, μετατράπηκε σε μπουζούκια Γ΄ κατηγορίας.

O ναός που οι Τούρκοι μεταμόρφωσαν σε κέντρο διασκέδασης είναι αυτός της Αγίας Ειρήνης στη Κωνσταντινούπολη που κουβαλάει ιστορία πολλών αιώνων. Μέχρι το έτος 360 και πριν την κατασκευή της Αγίας Σοφίας, ήταν η μητρόπολη της Κωνσταντινούπολης.

Γιατί οι Τούρκοι δεν γυρίζουν τέτοια προγράμματα στο μπλε τζαμί; Η απάντηση απλή ο στόχος είναι γενικά η Ελληνοορθοδοξία. Αφήστε που στο τζαμί θα έπεφταν κεφάλια παραγωγών και επίδοξων τραγουδιστών .
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!