ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ. Bild: Ο Ρέμος και οι Ελληνες με τα γιοτ χλεύαζαν τον ανάπηρο Σόιμπλε

«Αρρωστο εκτροχιασμό» χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα Bild την πρόσφατη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, κατά την οποία, όπως λέει, πλήθος πλουσίων έπιναν πανάκριβες σαμπάνιες και κορόιδευαν τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την Άγκελα Μέρκελ.

Bild: Ο Ρέμος και οι Ελληνες με τα γιοτ χλεύαζαν τον ανάπηρο Σόιμπλε
«Ήταν ένα πάρτι για τους πλούσιους και διάσημους της Ελλάδας - και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών χλευαζόταν με τον πιο άγευστο τρόπο», αναφέρει στο άρθρο της η γερμανική εφημερίδα.
«Η Μύκονος, το νησί των jet-setters. Όποιος κάνει διακοπές εδώ, έχει πολλά χρήματα και έχει νιώσει ελάχιστα στο πετσί του τη δραματική οικονομική κρίση.


Το ίδιο και οι 1.500 επισκέπτες που την Κυριακή το βράδυ βρέθηκαν σε μια ιδιωτική εκδήλωση, καταναλώνοντας περισσότερα από 300 μπουκάλια σαμπάνιας, με την ακριβότερη να πωλείται αντί για 25.000 ευρώ τη φιάλη», συνεχίζει το άρθρο.

«Το πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε κάθε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, που προκλήθηκε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1990», γράφει η Bild που επικαλείται δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας παραθέτοντας και το αντίστοιχο πρωτοσέλιδο. «Ο Ρέμος τραγουδούσε ελληνικά φολκλόρ, αλλά όχι μόνο αυτό», αναφέροντας και προσβλητικές ατάκες του Αντώνη Ρέμου για την Ανγκελα Μέρκελ.

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος των πλούσιων Ελλήνων προέρχεται από τον φόβο για τα περιουσιακά τους στοιχεία, και αυτό γιατί ο κ .Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα. «Φοβούνται για τις κρυφές τους πισίνες και τα πολυτελή γιοτ, ο έλεγχος για τα οποία έχει γίνει πιο εντατικός από τις ελληνικές αρχές.

Παράλληλα αναφέρεται στην πρόσφατη επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σόιμπλε επαίνεσε τις ελληνικές προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις.

Το δημοσίευμα κλείνει αναφέροντας ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από ποτέ κι επικαλείται την έκθεση της Eurostat, βάσει της οποίας το έλλειμμα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 αυξήθηκε ακόμη περισσότερο.                                                                                                         http://www.ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!