Από την Τουρκία ήρθαν οι δυο Σύριοι που έβαλαν φωτιά στην Σάμο!


Σάμος: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό Στον ανακριτή οδηγήθηκαν χθες προκειμένου να απολογηθούν οι δύο Σύριοι που είχαν βρεθεί την πρώτη κιόλας ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην εκκλησία του Άη Γιαννάκη στην ευρύτερη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής...

Οι δύο Σύριοι αρχικά είχαν ομολογήσει ότι έβαλαν φωτιά προκειμένου να ζεσταθούν το Σάββατο το βράδυ όταν είχαν φτάσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια. Όταν, όμως, τους ζητήθηκε να υποδείξουν το μέρος ήταν τουλάχιστον 1500 μέτρα πιο μακριά από εκεί που εκδηλώθηκε η πρώτη εστία της φωτιάς. Την επόμενη ημέρα είχε βρεθεί άλλος ένας ομοεθνής τους ο οποίος δήλωνε ότι είχε μαζί του μια γυναίκα με δύο παιδιά προφανώς για να αποπροσανατολίσει την έρευνα.

Μετά και από την συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας το κατηγορητήριο από απλή αμέλεια έχει, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, μετατραπεί σε κακούργημα δηλαδή εμπρησμός από πρόθεση και οι δύο Σύριοι μετά από την προθεσμία που πήραν από τον ανακριτή θα βρεθούν εκ νέου ενώπιον των δικαστικών αρχών για να αποφασιστεί η όχι, η προφυλάκισή τους.
thestival hellas-now.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!