Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ "ΘΑΦΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΟΚ από ΔΝΤ: "Το 2045 ίσως έρθει η πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα"!!!






Το 2045 μ.Χ η Ελλάδα "μπορεί" να εισέλθει σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά αναφέρει έκθεση του ΔΝΤ η οποία κυριολεκτικά "θάφτηκε" από τα "συστημικά" ΜΜΕ.
Η κυνική ομολογία της έκθεσης, για "μη οικονομική αυτάρκεια" της χώρας μέχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 2045 (με προοπτική για επιπλέον χρόνια) σημαίνει δύο πράγματα:
Ότι θα "χαθούν" σίγουρα δύο γενιές (δεδομένο), οπότε θα επιτευχθεί μια πλήρης γενοκτονία της συνέχειας της ελληνικής φυλής. Ταυτόχρονα σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος θα είναι αποικία των δανειστών μέχρι τότε, με option να ξεπεράσει η αποικιοκρατική αυτή σχέση και τα 50 χρόνια!
Συστάσεις για περαιτέρω αύξηση της ελαστικότητας στην αγορά εργασίας και μείωση του κόστους εργασίας απευθύνει προς την Ελλάδα το ΔΝΤ, το οποίο συνεδριάζει την Δευτέρα για την εκταμίευση ποσού ύψους 1,8 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας.
Στη νέα έκθεσή του, το Ταμείο αναγνωρίζει τη «σημαντική πρόοδο» της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας τις «μεταρρυθμίσεις» στην αγορά εργασίας, τονίζει, όμως, ότι απαιτούνται νέες παρεμβάσεις για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, δείχνοντας προς νέα μείωση μισθών και νέες ανατροπές στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα.
Στην ίδια έκθεση, το ΔΝΤ εκτιμά ότι θα απαιτηθούν 32 ολόκληρα χρόνια για να φτάσει η ελληνική οικονομία στα μέσα επίπεδα «οικονομικής αυτάρκειας» της ευρωζώνης, αλλά ακόμη και το 2045 θα είναι μια ελλειμματική χώρα όσον αφορά στις καθαρές εξωτερικές της υποχρεώσεις!
Το ΔΝΤ ζητά περαιτέρω ενίσχυση της ευελιξίας στην αγορά εργασίας, περαιτέρω μείωση του εργατικού κόστους, αλλά και περιορισμό των ασφαλιστικών εισφορών με δημοσιονομικά ουδέτερο τρόπο. 
Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα στην Κίνα της Ευρώπης,χωρίς όμως την ισχύ και την δύναμη του κινεζικού κράτους, η αντιστοιχία μας θα είναι μόνο με τους Κινέζους εργαζόμενους, οι οποίοι όμως ατενίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία, ενώ εμείς έχουμε προ πολλού αρχίσει να πέρνουμε την θέση των "δούλων" στις πυραμίδες των Φαραώ.
Παράλληλα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ίσως πρέπει να μειώσει και άλλο τα επιτόκια και να ξεκινήσει νέο γύρο μη συμβατικής νομισματικής χαλάρωσης για να στηρίξει την οικονομία της ευρωζώνης εν μέσω λιτότητας.
Σε έκθεση για την οικονομία της ευρωζώνης, το ΔΝΤ ανέφερε ότι τα τρέχοντα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής μπορεί να μειώσουν φέτος τον ρυθμό ανάπτυξής της κατά 1,25 ποσοστιαίες μονάδες.
Ανάκαμψη στην ευρωζώνη θα έρθει πιθανώς μετά το 2014 αλλά ειδικά για την Ελλάδα η ανάκαμψη αποκαλύπτεται πλέον από τους σχεδιασμούς τους ότι θα έρθει "όταν τα άστρα και οι ουρανοί θα γίνουν σκόνη" όπως έλεγε ποιητικά ο Robert E.Howard. Eίναι ολοφάνερο ότι ο δρόμος που μας χάραξαν αποσκοπεί στην δικιά τους σωτηρία, με την δικιά μας θυσία, σαν  Ιφιγένεια της Ευρώπης. Και οι πολιτικοί μας τα γνώριζαν όλα από την αρχή. Οι πολιτικοί μας και οι καναλάρχες...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!