Βίντεο της NASA έχει αναστατώσει τους επιστήμονες: Βρέθηκε νέα Γη πίσω από τον Ήλιο!

 Βίντεο της NASA έχει αναστατώσει τους επιστήμονες: Βρέθηκε νέα Γη πίσω από τον Ήλιο!


Σοκ έχει προκαλέσει εδώ ένα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η NASA.
Σε κάποια στιγμή ένα αντικείμενο σε μέγεθος που θα μπορούσε να είναι και ολόκληρος πλανήτης, φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με τον ήλιο σαν να ανεφοδιάζετε με ενέργεια!
Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει παροξυσμό σε ειδικούς και μη που το έχουν παρακολουθήσει και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις.
Στις 7/7/2013 η Νάσα εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση:

Πριν απο 2 μέρες πήραμε φωτογραφίες απο το διαστημόπλοιο Rts-445-8  που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πισω απο το Ηλιακό στεφάνι.
Μετά απο αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός ( ονομάστηκε Πλανήτης Χ ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς απο τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.
Η απόσταση του απο τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα , ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η αποσταση γής και ήλιου με αποτελεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την γή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον “δούμε” μέχρι σήμερα.
Προκειται για έναν “δίδυμο πλανήτη” της γης.
Στο βίντεο που λάβαμε απο το διαστημοπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οπόια συνδέει μεσω ακτίνων λειζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο . Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.
Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσιστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας απο ότι πιστευαμε!
Μετα τιμής
Dr Richard Andersons
Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 3
N.A.S.A
Φωτογραφίες:
deite-to.comhttp://www.deite-to.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!