Υπολλείμματα UFO (;) στα παγωμένα νερά της Βαλτικής



Μια ομάδα δυτών ανακάλυψαν στα παγωμένα και σκοτεινά νερά της
Βαλτικής κάτι που, όπως υποστηρίζουν, μπορεί να είναι τα υπολείμματα
ενός UFO.
Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου. Χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα τι είναι, δεν μπορεί, ωστόσο, να αποκλείσει αυτό που φαίνεται, αρχικά, παράδοξο.
Από τις ενδείξεις του σόναρ, το αντικείμενο εκτιμάται ότι έχει μέγεθος 60 φορές μεγαλύτερο ενός αεροπλάνου τζάμπο. Και τα στοιχεία δεν σταματούν εδώ: παραδίπλα στο ύποπτο «ναυάγιο» βρίσκεται ένα μικρότερο αντικείμενο, ανάλογου μεγέθους.
Και τα δυο φέρουν σημάδια ότι έχουν τραβηχτεί για περισσότερα από 400 μέτρα μέχρι το σημείο που κείνται.
«Φυσικά θα μπορούσε να είναι απομεινάρι πλοίου αλλά παραείναι ογκώδες» δηλώνει στο CNN o Peter Lindberg, επικεφαλής της ομάδας των δυτών που έκαναν τη μυστηριώδη ανακάλυψη.
Ωστόσο, η παγωμένη θάλασσα θα κρατήσει για κάποιο καιρό ακόμη, τουλάχιστον, καλά κρυμμένα τα μυστικά της. Οι πολικές θερμοκρασίες και το σκοτάδι δεν επιτρέπουν στην ομάδα να κατέβει και πάλι για να εξακριβώσει τι πραγματικά υπάρχει εκεί.
Μέχρι το Μάιο που θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν και πάλι το αινιγματικό ναυάγιο, τίποτα δεν μπορούν να πουν με σιγουριά.      ΠΗΓΗ:logioshermes.blogspot.com

Σχόλια

Ο χρήστης Προωθηση ιστοσελιδων είπε…
Μέχρι το Μάιο ίσως και να μη βρουν το αντικείμενο στην ίδια θέση. Κατά καιρούς πολλά βρίσκονται και μετά μένουν στη σφαίρα του ανεξήγητου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!