ΓΟΥΔΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


Η Μέρκελ επιτίθεται στον Ελληνικό λαό, επαναλαμβάνοντας την ιστορική δολοφονική βουλιμία της Γερμανίας κατά των Ευρωπαϊκών λαών. Όμως, ως σύγχρονοι εφιάλτες επιτίθενται στον Ελληνικό λαό και εκείνοι οι πολιτικοί που θα υπογράψουν οτιδήποτε εις βάρος της Ελλάδας, οι πολιτικοί που θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την υπογραφή τους στο PSI. Αυτοί οι πολιτικοί θα είναι εγκληματίες κατά του Ελληνικού λαού, κατά του Ελληνικού κράτους, κατά του Ελληνικού έθνους.


Όλοι αυτοί οι πρόθυμοι, θα πρέπει να θεωρούν βέβαιο πως θα κυνηγηθούν με κάθε μέσο και κάθε τρόπο και ο καθένας ξεχωριστά θα νιώσει τι σημαίνει να σε κυνηγάνε Έλληνες. Δεν θα υπάρξει σημείο της γης που θα μπορέσουν να κρυφτούν. Θα αντιμετωπίσουν τον όλεθρο που ετοίμασαν για τον Ελληνικό λαό.

Οι μεθοδεύσεις που έγιναν από την συμμορία Παπανδρέου και οι οποίες οδήγησαν στην υπογραφή του πρώτου μνημονίου, στη συνέχεια στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, αλλά και σε όλα τα αντισυνταγματικά αίσχη τα οποία «νομοθέτησαν», με την εγκληματική συνενοχική σιωπή και τις ανούσιες «κραυγές» των υπολοίπων πολιτικών κοινοβουλευτικών κομμάτων, είναι μία πράξεων που οδηγεί στην φυλακή, όπως αναγνώρισαν ακόμη και στελέχη του ίδιου του ΠΑΣΟΚ. Η υπογραφή του PSI, θα αποτελέσει υπογραφή αποδοχής ενοχής και αυτόματης ισόβιας κάθειρξης ή στο νέο Γουδή για όσους θα συμφωνήσουν στο παράδοση της χώρας και στην μετατροπή των Ελλήνων πολιτών σε σκλάβους.

Κανείς από την υπάρχουσα Βουλή, την κυβέρνηση και τα κόμματα δεν νομιμοποιείται και δεν έχει την Συνταγματική εξουσιοδότηση να υπογράψει το παραμικρό. Ο οιοσδήποτε τολμήσει να βάλει την υπογραφή του, δεσμεύοντας την χώρα και τον λαό, για επώδυνες εξελίξεις, θα βρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες ενώπιον της Δικαιοσύνης και θα καταλήξει στο Γουδή. Γιατί άραγε δεν τολμούν να ζητήσουν την γνώμη του Ελληνικού λαού μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα; Μήπως επειδή έχουν ήδη συμφωνήσει για τα χειρότερα και το κρύβουν;

Η ανικανότητα διαχείρισης της κρίσης, δεν αποτελεί και δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόφαση για αθώωση όσων εγκληματικά ενήργησαν κατ’ εξακολούθηση εις βάρος της πατρίδας μας. Από τώρα μπορούν να (προ)ετοιμάζονται για την ποινή τους. Η καταδίκη ενός λαού μέσω της προσωπικής τους δοτικότητας, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από κανένα Σύνταγμα, καμίας χώρας. Υπενθυμίζουμε πως οι κυβερνήσεις είναι διαχειριστές της χώρας και του πλούτου που αυτή παράγει. Δεν μπορούν να γίνουν ούτε πωλητές, ούτε μεσίτες, επειδή η χώρα δεν τους ανήκει και δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση για τέτοιου είδους πράξεις.

Η λύση στην κρίση που περνάει η χώρα μας δεν βρίσκεται στο ένοχο και βρώμικο παρόν πολιτικό σύστημα. Δεν βρίσκεται σε κανένα πολιτικό κόμμα που φιλοξενείται αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν βρίσκεται, όμως, και σε κανένα τεχνητό παρακλάδι που δημιούργησε το ενοχικό σύστημα προκειμένου να διασωθεί το ίδιο και οι πιστοί του υπηρέτες (λύση Κουβέλη).

Η λύση στην κρίση, δεν μπορεί να δοθεί από χαμερπείς πολιτικούς, οι οποίοι ποτέ δεν δημιούργησαν κάτι στην χώρα. Ποτέ δεν εργάστηκαν πραγματικά για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, αλλά –λόγω της οκνηρότητας και της ανικανότητάς τους- προτίμησαν να συνεχίσουν να τα φορτώνουν όλα στις πλάτες του λαού, στον οποίο προσέφεραν μία επίπλαστη ευημερία, προκειμένου να καλύψουν τις δικές τους «χορηγίες».

Γιατί, άραγε, κανείς πολιτικός δεν είναι φτωχός; Απαντώντας σε αυτό το ερώτημα, βρίσκουμε και το αίτιο στην μη υποβολή αντιπροτάσεων προς την τρόικα. Δεν είναι η έλλειψη βούλησης, αλλά είναι η σωρεία ένοχων στοιχείων που διαθέτει η τρόικα για το παρόν πολιτικό σύστημα, για την παρούσα κυβέρνηση και τον καθένα ξεχωριστά από όσους άσκησαν εξουσία, η οποία είναι επίσης ανίκανη (λόγω υπαλληλικής σχέσης) να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου που ανέλαβε.

Η μη αξιοπιστία των σημερινών πολιτικών, είναι το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα. Η αναξιοπιστία υπαλλήλων που τοποθετήθηκαν να αντιπαρατεθούν με τα χθεσινά αφεντικά τους, αποτελεί το πραγματικό βαρίδι, που ρίχνει την πατρίδα μας στην εξαθλίωση, στην ανυποληψία και στην οικονομική άβυσσο που με τόση φροντίδα έχτισαν οι «φίλοι», οι «εταίροι» και οι «σύμμαχοί» μας.

Η λύση στην κρίση, δεν βρίσκεται στο PSI, αλλά σε μία σθεναρή πατριωτική – εθνική στάση, η οποία θα αποτελέσει πρόκριμα μεγάλων ευρωπαϊκών ανακατατάξεων. Μία κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών, μπορεί να εργασθεί προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός «ευρωπαϊκού νότου» που θα απαιτήσει από τις χώρες του βορρά (δηλαδή από τα ιστορικά δεκανίκια της Γερμανίας) να εκπληρώσουν κι εκείνες τις υποχρεώσεις τους, όπως αυτές προκύπτουν από τη συνθήκη του Μάαστριχτ (π.χ. η Γερμανία, έχοντας 82% χρέος, ξεπερνά κατά 22% το όριο του 60% που θέτει το Μάαστριχτ).

Η λύση στην κρίση της Ελλάδας μπορεί να δοθεί μόνο από μία ισχυρή κυβέρνηση, μία κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί και θα εκφράζει την βούληση του λαού και όχι των τραπεζιτών. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι με σεβασμό, εκείνους τους πολιτικούς που θυσιάζουν την χώρα τους και τους πολίτες της, προκειμένου να διασωθούν οι ίδιοι. Γι αυτό και απαιτείται η άμεση απομάκρυνσή τους.

Όσο και αν αντιστέκονται τα μίσθαρνα των τραπεζών, δεν μπορούν να διαφύγουν από το νομοτελειακό κανόνα, ο οποίος ήδη άρχισε να επισείεται πάνω από τα κεφάλια τους. Σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή, κι ενώ βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μεγάλες πιέσεις που θα γίνουν προς την χώρα μας, οφείλουμε όλοι μας ως Έλληνες πολίτες, να απομονώσουμε τους υποτακτικά συνεργαζόμενους με την τρόικα. Οφείλουμε να δούμε επιτέλους το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο –φυσικά- δεν είναι οικονομικό, αφού το χρέος της Ελλάδας αποτελεί το 2% (περίπου) του Ευρωπαϊκού ΑΕΠ και μπορεί να αντιμετωπισθεί με ένα στατιστικό λάθος στην εκτύπωση Ευρώ.

Ως άνθρωποι, που επιθυμούμε να μην βιώσουμε τον οικονομικό όλεθρο που μας προετοιμάζουν, που οφείλουμε να μην επιτρέψουμε στα παιδιά μας να ζήσουν την πείνα, που οφείλουμε να βάλουμε τις βάσεις για μία πραγματικά δημοκρατική (και όχι ολιγαρχική) κοινωνία, καλούμαστε σήμερα να κατανοήσουμε και αύριο να καταδικάσουμε τους συνεργούς των εκτελεστών μας.

Η Νέα Ελλάδα, μέσα σε αυτά τα πλαίσια, καλεί τους Έλληνες πολίτες να συμπορευτούν στον δύσκολο αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα αύριο που μας αξίζει, για ένα αύριο που θέλουν να μας κλέψουν οι οικονομικοί τρομοκράτες (hedge funds) και οι διεθνείς τοκογλύφοι (τράπεζες). Καλούμε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να αναλάβει ενεργό ρόλο στον αγώνα αποτίναξης της κατοχής που ζει σήμερα η πατρίδα μας. Καλούμε όλους όσους νιώθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν, να έρθουν και να εργαστούμε όλοι μαζί για να μην καταλήξει η πατρίδα μας μία μικρή Κίνα, για να μην γίνει η Ελλάδα μας ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης δούλων που θα παράγουν φτηνά προϊόντα για την κάθε Μέρκελ.

Δεν τίθεται το ζήτημα εάν μπορούμε. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αρκεί να το θελήσουμε. Αυτή η κυβέρνηση, που αποτελεί αισχρή συνέχεια της δοτής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, πρέπει να πάψει να υπάρχει. Απαιτούμε εκλογές, επειδή μόνο ο λαός, που είναι και το αφεντικό της χώρας, μπορεί και πρέπει να αποφασίσει για το δικό του αύριο. Κανείς άλλος δεν δικαιούται, σε κανένα γραφείο να ομιλεί και κρυφά να κλείνει συμφωνίες εις βάρος της πατρίδας μας, αφού δεν έχει την δικαιοδοσία τόσο από τον Ελληνικό λαό, όσο και από το ίδιο το Σύνταγμα, το οποίο τονίζει πως καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετεί επηρεάζοντας επόμενες γενιές Ελλήνων.

Ήρθε ο καιρός για να βάλουμε τους φαιδρούς, τους δοτούς, τους ολίγιστους, τους υπαλλήλους και τους σύγχρονους Τσολάκογλου και Νενέκους, στη θέση που τους αρμόζει. Εάν δεν το κάνουμε εμείς, τώρα, τότε δεν θα βρεθεί κανένας άλλος να το κάνει. Εάν δεν το κάνουμε εμείς, τώρα, τότε οι ένοχοι με την κατηγορία της εθνικής προδοσίας, θα αποτολμήσουν να μας ισοπεδώσουν, για να διασωθούν οι ίδιοι.

Για μία ακόμη φορά καλούμε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων, να παραιτηθούν σήμερα, τώρα, προκειμένου να διευκολύνουν την χώρα να βαδίσει προς την δημοκρατία, προκειμένου να διευκολύνουν την Ελλάδα να δώσει τις λύσεις που της αρμόζουν. Έστω και τώρα, όσοι βουλευτές νιώθουν το βάρος της ευθύνης τους, πρέπει να καταψηφίσουν οτιδήποτε τους τεθεί από την υπαλληλική κυβέρνηση Παπαδήμου ή να αποχωρήσουν απέχοντας οριστικά από κάθε πράξη που γίνεται μέσα σε ένα κοινοβούλιο που τελεί υπό την κατοχή των «δάνειων δυνάμεων».

Αυτοί που μας κυβερνούν μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Εμείς σας ρωτάμε: Θα τους αφήσουμε να μας εξολοθρεύσουν ή θα συμπαραταχθούμε για να σώσουμε την πατρίδα μας;                              ΠΗΓΗ:logioshermes.blogspot.com

Σχόλια

Ο χρήστης Δημιουργια ιστοσελιδων είπε…
Οφείλουμε όχι μόνο ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας αλλά και υπαρκτό. Η πατρίδα μας δε χωράει σε καλούπια...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!