Διώξτε τον αποτυχημένο Τόμσεν τώρα!


Διάβασα και άκουσα για αυτές τις ιταμές δηλώσεις των εκπροσώπων της τρόϊκα.
Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:
Πρώτον, ο κ. Τόμσεν και η παρέα του απέτυχαν παταγωδώς στην Ελλάδα. Το πρόγραμμά τους ήταν για τα μπάζα. Αν δούλευαν σε μια ιδιωτική επιχείρηση, θα είχαν ήδη απολυθεί ως ακατάλληλοι και αποτυχημένοι. Και θα δυσκολεύονταν πολύ να ξαναβρούν δουλειά.
Τώρα προσπαθούν να αιτιολογήσουν την αποτυχία τους φορτώνοντας τις ευθύνες στην Ελλάδα.
Ό,τι τάχα δεν κάναμε όσα μας έλεγαν! Παραγνωρίζουν φυσικά ότι η συνταγή τους ήταν λάθος. Πράγμα που παραδέχονται πλέον σε όλες τις πλευρές. Βοά ο διεθνής Τύπος για το “λάθος φάρμακο”. Κι εμείς καθόμαστε και τους ακούμε;
Άλλωστε και στην Πορτογαλία το πρόγραμμά τους εκτροχιάζεται. Οπότε, επαναλαμβανόμενο λάθος;
Δεύτερον, κακώς  η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με διορισμένους υπαλλήλους.  Λυπούμαι περισσότερο για την αξιοπρέπεια της χώρας που τους ανεχόμαστε να μας προσβάλλουν.
Τρίτον, ο κ. Τόμσεν και η παρέα του θέλουν να μας επιβάλλουν μισθούς Βουλγαρίας. Θα παρακαλούσα λοιπόν, την ελληνική κυβέρνηση, που είναι επιφορτισμένη με τα έξοδα φιλοξενίας τους, να τους μεταφέρει από το Χίλτον και τη Μ. Βρετανία, όπου συνήθως διαμένουν, σε κάποιο ….οικονομικό ξενοδοχείο της οδού Αχαρνών.
Τόσα μπορεί να πληρώνει η χρεοκοπημένη Ελλάδα. Αν θέλουν πολυτέλειες, να βάλουν από τη τσέπη τους!
Τέλος, όσο η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους αποτυχημένους, νομιμοποιεί την αποτυχία τους. Τους προσφέρει άλλοθι, να εγείρουν απίθανες αξιώσεις.
Διώξτε τον αποτυχημένο Τόμσεν, τώρα…  Antinews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!