Οι διακοπές του Βούλγαρου προέδρου στην Ελλάδα στο στόχαστρο των βουλγαρικών media

Αύγουστος 17, 2024. Ελλάδα.

Φωτό: Ο Ρούμεν Ράντεφ σε διακοπές στην Ελλάδα

Βουλγαρικά δημοσιεύματα αναφέρονται στις πανάκριβες διακοπές του προέδρου της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, στην Ελλάδα «με μια αυθάδη σπατάλη δημοσίου χρήματος που συναγωνίζεται την ακολασία του δικτάτορα της Νικαράγουας Ντανιέλ Ορτέγκα και της συζύγου του Ροζάριο Μουρίλο», όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά [kliuki.bg].

Φωτό: Το παλάτι για 6.000 λέβα τη βραδιά, όπου έμειναν ο Ράντεφ και η γυναίκα του

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ξεδιάντροπα είναι τα έξοδα του πρώτου ζευγαριού, με φόντο την είδηση ​​ότι κάθε τρίτος Βούλγαρος δεν έχει χρήματα ούτε για φτωχές διακοπές κοντά στην πατρίδα του στη Μαύρη Θάλασσα. Ενώ ο ένοικος του “Dondukov” 2 [σημείωση: προεδρικού μεγάρου) έφτασε σε μια ειδικά νοικιασμένη κατοικία άνω των 3000 τετραγωνικών μέτρων για την περιποίηση του, στην οποία μόνο λίγοι εκλεκτοί έχουν πρόσβαση».

Η Ντέσι Ράντεβα συλλέγει τις ακτίνες του ήλιου όλη την ημέρα

 Εκεί ο Ράντεφ παίζει για ασεβείς 3 χιλιάδες ευρώ (σημ. – 6 χιλιάδες λέβα) τη βραδιά. Έτσι, για τις δέκα ημέρες που θα περάσει ο ίδιος και η συνοδεία του στις ελληνικές παραλίες, ο ύπνος του μόνο θα ξεπεράσει τις 60.000 λέβα.

 Μάλιστα, η βίλα έχει άμεση πρόσβαση στη δική της παραλία και στον ιδιωτικό του κόλπο, όπου ο “Mr. Cash” (όπως χαρακτηρίζεται ο Ράντεφ) καμαρώνει τους κερωμένους μύες του μόνο παρέα με τους φρουρούς της προσωπικής του ασφάλειας. Η σύζυγός του, από την άλλη, λιώνει το παχουλό μπούστο της σε μια ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένο τζακούζι, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Το παλάτι έχει τη δική του πισίνα

Στα έξοδα, βέβαια, πρέπει να προσθέσουμε και τον μισθό συν τις άλλες αμοιβές των φρουρών του, τους οποίους το κράτος πληρώνει για να φυλάει τον προστάτη τους, ενώ αυτός χαλαρώνει ευδαιμονικά εν μέσω πρωτοφανώς κρίσιμων ημερών φυσικών καταστροφών και πολιτικού χάους για το κράτος. Ενώ λιώνει το σώμα στη δροσερή ελληνική θάλασσα, από την τσέπη του κατοίκου βγαίνουν τερατώδη ποσά για την ασφάλειά του, γράφει η pik.bg

Το δημοσίευμα εντοπίζει τη βίλα που νοίκιασε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας στην Χαλκιδική…

 —

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Ακολουθείστε στο Χ το  @Valkaniko

https://echedoros.blog/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»