Ερντογάν ο μεγαλοπρεπής -Το απίστευτο σόου με τους 16 πολεμιστές που έστησε στο παλάτι του [εικόνες]

Ερντογάν ο μεγαλοπρεπής -Το απίστευτο σόου με τους 16 πολεμιστές που έστησε στο παλάτι του [εικόνες]                       Αν ο Μαχμούτ Αμπάς κοντοστεκόταν και κοίταζε απορημένος γύρω του, λίγο αφότου διάβηκε το κατώφλι του παλατιού του Ταγίπ Ερντογάν, κανείς δεν θα τον παρεξηγούσε. Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί και να πιστέψει ότι μπήκε κατά λάθος στο πλατό που γυρίζεται ταινία με ιστορικό περιεχόμενο.
Η παρεξήγηση δεν θα προκαλούνταν από τη σκανδαλώδη μεγαλοπρέπεια του παλατιού του Ερντογάν στην Αγκυρα, αλλά από το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας τον υποδέχθηκε ως άλλος... Σουλεϊμάν, ανάμεσα σε 16 πολεμιστές!

Πριν σφίξει το χέρι του Αμπάς, ο Ερντογάν κατέβηκε από την κύρια σκάλα του παλατιού στην οποία είχαν παραταχθεί 16 πολεμιστές με δόρατα, χρυσά κράνη, σπαθιά, ασπίδες, βαριές φορεσιές- κάποιες από αυτές υπερβολικά λαμπερές για να είναι ιστορικής αξίας όπως σημειώνει η Guardian- ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν ακόμη και ψεύτικα μουστάκια!
«Οθωμανικό τσίρκο στο παλάτι», ήταν το σχόλιο που έκανε στο Twitter ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Καντρί Γκουρσέλ, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που χλεύασαν το σόου που έστησε ο Ερντογάν στο παλάτι των 1.150 δωματίων, που κόστισε 490 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anatolia, οι 16 πολεμιστές αντιπροσώπευαν τις ισάριθμες αυτοκρατορίες στην ιστορία της Τουρκίας, από εκείνη των Ούνων, έως των Σελτζούκων και την οθωμανική.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!