ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ!!!



Share

Το Λιμεναρχείο Χανίων επιβεβαιώνει  ότι η μεταφορά των 300 παράνομων μεταναστών έγινε με ονομαστικό κατάλογο που κρατούσαν λιμενοφύλακες.
Επικοινωνήσαμε με το Λιμεναρχείο Χανίων και μας είπαν : «O ονομαστικός κατάλογος βρίσκεται σήμερα στα χέρια μας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εσωτερικών που έχει αναλάβει τη διαχείριση του θέματος. Υπάρχει κεντρικός χειρισμός στην υπόθεση».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η πλοιοκτήτρια εταιρία του επιβατηγού που μετέφερε τους μετανάστες δεν είχε πληρωθεί μέχρι χθες αργά το βράδυ. Κάτι που αναμένεται να γίνει «από το κοινοτικό κονδύλι που χρησιμοποιείται για τέτοιες μεταφορές από τη Νησιωτική Ελλάδα στο κέντρο, δηλαδή στην Αθήνα», μας εξηγεί γνώστης αυτών των μεταφορών που υποστηρίζει ότι είναι «συνηθισμένες και συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και από την Λέσβο».
O “Καλλικράτης” και οι μετανάστες

Η νεοσύστατη Περιφέρεια Κρήτης που έχει μόλις «19 ημέρες λειτουργίας, δεν έδώσε τέτοια εντολή», όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αιρετής περιφέρειας. Και λέμε αιρετής, διότι όπως μας είπε, μέχρι σήμερα λειτουργούν ταυτόχρονα, δύο Περιφέρειες: Αυτή που προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και η παλαιότερη «κρατική».
Ο Καλλικράτης περιπλέκει τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού ακόμα και η επικοινωνία μεταξύ των δύο Περιφερειών είναι δύσκολη, εξαιτίας του γεγονότος ότι κάποιες υπηρεσίες μεταφέρονται από την παλιά στη νέα περιφέρεια. Μιλήσαμε και με την παλιά περιφέρεια και μας είπαν : «Δεν ξέρουμε ποιοι θα πληρώσουν για την μεταφορά. Εμείς πάντως όχι, αφού έχει μείνει μόνο μια διεύθυνση, αυτή της αποκεντρωμένης Διοίκησης. Πάρτε στο Ηράκλειο». Ολα δείχνουν ότι ο κεντρικός χειρισμός της υπόθεσης, όπως και οι δύο φαίνεται να συμφωνούν, δεν είναι σε σε γνώση των περιφερειών.
http://www.real.gr/default.aspx?page=home

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!