5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011



Το 2010 ήταν μια μαύρη και άραχνη χρονιά για τα συναισθηματικά σου. Άντρες ήλθαν, είδαν και απήλθαν κι έμεινες μόνη σαν το λεμόνι, να φιλάς το γκι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Μην πτοείσαι, δες με αισιοδοξία τη νέα χρονιά που μετρά λίγες μόνο μερούλες και ακολούθησε τα βήματα για να βρεις επιτέλους φέτος τον άντρα της ζωής σου.

Βήμα #1: Κάτσε και σκέψου τι φταίει και δεν βρίσκεις έναν άντρα να αγαπήσεις
Έχεις να κάνεις σχέση πάνω από χρόνο και δεν πέρασες μερικά λεπτά αυτοεξέτασης της κατάστασης για να βρεις τι φταίει και δεν σταυρώνεις άντρα. Μήπως φταίει το κόλλημα με τον πρώην σου ή υψηλές απαιτήσεις που έχεις ή το πρότυπο οικογένειας με το οποίο μεγάλωσες; Ότι κι αν φταίει, το πρώτο βήμα που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις την πηγή του προβλήματος. Στην προσπάθεια αυτή μπορεί να χρειαστείς και την βοήθεια ενός ειδικού αλλά όπως και να έχεις, αν συνεχίσεις να αρνείσαι την κατάσταση και να ρίχνεις το φταίξιμο στην κακή σου τύχη και μόνο, άντρας δεν θα βρεθεί.
 
Βήμα #2:άσε στις άκρη τους κανόνες και τα πρέπει και βάλε μπρος το σχέδιο "είμαι χαρούμενη, περνάω καλά"
Μήπως το πολύ "Sex and the City" σου μπούκωσε το μυαλό και πιστεύεις ότι για να βρεις την αληθινή αγάπη πρέπει να περάσεις από σαράντα κύματα; Μήπως νομίζεις πως είσαι πολύ μεγάλη ή παχουλή για να στεριώσεις σε μια σχέση; Μήπως πιστεύεις πως για να κάνεις σχέση με κάποιον πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες δεξιότητες και χαρακτηριστικά; Μήπως ακολουθείς savoir vivre στις σχέσεις και απορρίπτεις άντρες απλά επειδή δεν σου άνοιξαν την πόρτα στο αυτοκίνητο; Όποιους κανόνες και να έχεις στην ερωτική σου ζωή, καλό είναι να βάλεις πάνω απ' όλους τον κανόνα της ευτυχίας. Απελευθερώσου από τα δεσμά των πρέπει και ευτυχισμένη!

Βήμα #3: Ρίξε τις ελπίδες σου στα καλά παιδιά (ναι κουκλίτσα μου, υπάρχουν)!
Κάποιος κάποτε, κάπου σου είπε ότι οι γυναίκες θέλουν μόνο τα κακά παιδιά και στα καλά δεν δίνουν ευκαιρία. Εσύ πάλι από γνώμες και απόψεις που άκουσες στην παρέα σου, πίστεψες πως καλά παιδιά δεν υπάρχουν. Κι όμως τα καλά παιδιά δεν εξαφανίστηκαν σαν τους δεινόσαυρους και καλό είναι να βάλεις τα γυαλιά σου και να ανοίξεις τα ματάκια σου. Τώρα, τι σημαίνει καλό ή κακό, σκέψου καλύτερα τι είναι το ιδανικό για εσένα κι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικά!

Βήμα #4: Γίνε πιο επιλεκτική
Στην αντίπερα όχθη των γυναικών που επιλέγουν τη μοναξιά επειδή τάχα δεν υπάρχουν άντρες για εκείνες, υπάρχουν οι άλλες που δεν έχουν καμία επιλεκτικότητα. Αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για εκείνες, επιλέγουν στο πλευρό τους άντρες επειδή απλά εκείνοι τις θέλησαν και σπαταλούν χρόνια από τη ζωή τους με το λάθος άνθρωπο στο πλευρό τους. Από σήμερα κιόλας, σταμάτα να δίνεις ευκαιρίες σε άντρες που απλά σε φλέρταραν και κανένα κλικ δεν σου κάνουν. Δεν μένουμε με κάποιον απλά επειδή μας θέλει. Βγες εκεί έξω, στην αγορά του έρωτα, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, κάνε τις επιλογές σου και τελικά βρες το ταίρι που θεωρείς πως σου ταιριάζει. Αν κάνεις λάθος, προχώρα παρακάτω. Όσο περισσότερο το ψάχνεις, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να πέσεις πάνω στον ιδανικό.
 
Βήμα #5: Κατάλαβε επιτέλους τη διαφορά ανάμεσα στον Λάθος άντρα, το Σωστό άντρα και τον άντρα που δεν έκανε για σένα:
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, φρόντισε να κατηγοριοποιήσεις σωστό κάθε νέο αγόρι που γνωρίζεις. Ο λάθος, είναι ο άντρας που τον δοκίμασες αλλά τελικά δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες και τα θέλω σου. Ο Επόμενος, είναι ο άντρας που έχεις γνωρίσει αλλά ακόμα δοκιμάζεις. Μπορεί να γίνει αυτό που θες αλλά ακόμα δεν το ξέρεις. Και ο Σωστός, είναι ο άντρας που θα γνωρίσεις, μια, δύο τρεις φορές στη ζωή, καλό είναι να τον αναγνωρίσεις και να τον κρατήσεις επάνω σου σαν βδέλλα. 



Πηγή: himaira.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!