ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ



PostHeaderIcon

Η κινέζικη φιλοσοφία έχει σπάσει τα ταμπού γύρω από το σεξ αιώνες τώρα. Μυήσου κι εσύ στα μυστικά της και γίνε o master του σεξ.

Η ανατολική πλευρά του πλανήτη, μάλλον έχει βαθιά γνώση του σεξ, και ας μην της φαίνεται. Μπορεί εμείς οι δυτικοί να σνομπάρουμε τα «Κινεζάκια», όμως εκείνοι μέσα από τα γραπτά τους και από την στάση ζωής τους, αποδεικνύουν ότι ξέρουν να ζουν και να απολαμβάνουν. Αιώνες πίσω, βρίσκει κανείς αποτυπωμένες τις θεωρίες τους περί σεξ, που σπάνε ταμπού και παραδόσεις, τις οποίες εμείς της προοδευτικής Δύσης, ακόμα παλεύουμε να ξεπεράσουμε. Μάλιστα, απόψεις και τσιτάτα της ανατολικής φιλοσοφίας, έρχεται σήμερα να παραδεχτεί επίσημα και η δυτική επιστήμη. Ας δούμε μαζί τι πιστεύουν οι Κινέζοι για το σεξ.
  • Αυτοί που κάνουν πολύ σεξ, θα έχουν μακροζωία, υγεία και θα αισθάνονται πλήρεις (Ko Hung, Κινέζος φιλόσοφος, γύρω στο 300 π.Χ.)
Η δυτική επιστήμη λέει περίπου τα ίδια πράγματα, με άλλα λόγια. Οι χτύποι της καρδιάς του ανθρώπου, υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι 70-80. Όταν κάποιος κάνει σεξ ανεβαίνουν στους 110 και στη φάση του οργασμού μπορούν να φτάσουν τους 180. Σε επίπεδο θερμίδων καίγονται έως και 360 θερμίδες κατά τη διάρκεια του σεξ. Πρακτικά αυτό σημαίνει βελτίωση στη λειτουργία της καρδιάς, άρα καλύπτεται μια βασική παράμετρος μακροζωίας.
  • Όσοι κρατούν το σπέρμα τους 10 φορές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους ζωής, θα γίνουν αθάνατοι.
Ασφαλώς και είναι λίγο ακραία η τοποθέτηση. Πάντως, η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η συχνή εκσπερμάτιση αυξάνει τις πιθανότητες στον άνδρα να πάθει κάποια στιγμή στο μέλλον καρκίνο του προστάτη. Από την άλλη είναι γνωστό ότι οι γυναίκες εκτιμούν περισσότερο τα αρσενικά που καθυστερούν να έρθουν σε οργασμό. Η απόλαυση είναι μεγαλύτερη, ξέρεις εσύ.
  •  Αυτός που ξέρει να κοντρολάρει το ρυθμό, θα γίνει ο master του σεξ
Εάν έχεις ρυθμό στο σεξ και μπορείς να κοντρολάρεις την κάθε σου κίνηση, τότε η γυναίκα σου είναι πολύ τυχερή. Συγχαρητήρια, είσαι ένας Θεός του σεξ και δεν το ξέρεις. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το μεγάλο πρόβλημα των γυναικών στο σεξ είναι ότι οι άντρες τελειώνουν πολύ γρήγορα. Άρα, όποιος καταφέρνει να συγκρατηθεί, κέρδισε. Οι γυναίκες θα τον λατρέψουν.
  •  Όποιος απολαμβάνει περισσότερες από μία γυναίκες, θα είναι υγιής, δυνατός και πλήρης
Εδώ η θεωρία αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ένα βασικό κοινωνικό ταμπού του δυτικού κόσμου, τη μονογαμία. Βέβαια, ο Ko Hung επιμένει να κάνει λόγο για 10 γυναίκες κάθε βράδυ! Λίγο υπερβολικό θα μου πεις, αλλά γιατί όχι; Βάζεις τον πήχη ψηλά και όπου φτάσει.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν μια σειρά από έρευνες της δυτικής επιστήμης που λένε ότι όσοι είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήρεμη, μονογαμική ζωή, χωρίς αναταράξεις, ζουν περισσότερο είναι πιο υγιείς, πιο χαρούμενοι και υποφέρουν λιγότερο από ασθένειες.
  • Ο άνδρας που απολαμβάνει τους γυναικείους χυμούς, δεν αρρωσταίνει ποτέ
Πρόκειται για μια θεωρία που αναπτύχθηκε ιδιαίτερα από τον δάσκαλο Ταοϊσμού Wu Hsien, ο οποίος υποστήριζε με έμφαση ότι τα γυναικεία υγρά κάνουν καλό στην υγεία του άνδρα. Η δυτική επιστήμη έχει και εδώ τις ενστάσεις της, ειδικά σε ό,τι αφορά τον τομέα των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν έρευνες που έχουν αποδείξει ότι το φιλί με γλώσσα βοηθά στο να καθυστερεί την φθορά των δοντιών.
  • Αυτός που επεξεργάζεται τη γυναίκα με υπομονή θα έχει δυνατό σώμα
Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος στο σεξ. Συνήθως οι γυναίκες θέλουν τον χρόνο τους, το παιχνίδι τους αρέσει. Μην πηγαίνεις κατευθείαν στο ψητό, απόλαυσε για λίγο τη διαδρομή. Θα την βοηθήσεις έτσι να ανάψει περισσότερο και να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη θέρμη στο ερωτικό σου κάλεσμα. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να παραχθεί μεγαλύτερη ποσότητα τεστοστερόνης από τον οργανισμό σου. Μια ορμόνη που δυναμώνει τα κόκκαλα και τους μυς και γενικότερα, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Δες το και από αυτή την πλευρά.
  • Όποιος αναπνέει σαν έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας του, θα γεμίσει από την ενέργεια του σύμπαντος
Ο τρόπος που αναπνέεις φέρνει πιο κοντά ή απωθεί τα θηλυκά. Ανάσες που υποδηλώνουν άγχος, δείχνουν άνθρωπο με ανασφάλειες, με έλλειψη αυτοπεποίθησης, που η γυναίκα δεν θέλει να έχει κοντά της. Αντίθετα, αν βγάζεις ηρεμία και σταθερότητα, τότε η γυναίκα σε προσεγγίζει με άλλο μάτι.
Μάλιστα, έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στον τρόπο αναπνοής και στην εκσπερμάτιση. Όσο πιο βαθιές αναπνοές παίρνεις τόσο πιο αργά θα φτάσεις στο τέρμα.  

menslounge.gr

Πηγή: himaira.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!