Ενενήντα τουρκικά άρματα μάχης εισέβαλαν σήμερα στη Συρία


Νοέμβριος 15, 2016. 20:46


Ενενήντα τουρκικά άρματα  μάχης, μαζί με μια μεγάλη φάλαγγα οχημάτων που μετέφερε όπλα και πυρομαχικά έχουν διεισδύσει στη βόρεια Συρία για να λάβουν μέρος στην στρατιωτική επιχείρηση κατάληψης της πόλης Αλ Μπάμπ, βόρεια του Χαλεπίου, όπως ανέφερε σήμερα ενήμερη εντόπια πηγή, σημειώνει το ιρανικό δημοσίευμα.


Συγκεκριμένα  η ‘Αλ Αλάμ’ στην αγγλική της έκδοση,  αναφέρει ότι «ενενήντα άρματα μάχης του τουρκικού στρατού διέσχισαν τα νότια σύνορα της χώρας στην περιοχή Αλ Σαχμπά, σήμερα το πρωί.
Ο στρατός έστειλε τα τανκς στα πεδίο των μαχών, κοντά στην πόλη Αλ Μπαμπ, σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ‘Χάουαρ’.

Το κουρδικό πρακτορείο επισημαίνει ότι «ακόμη δεν έγινε σαφές ποια είναι η κατεύθυνση των αρμάτων μάχης, αλλά οι τουρκικές δυνάμεις  που υποστηρίζονται από τρομοκράτες ετοιμάζονται να καταλάβουν την πόλη Αλ Μπαμ».

 Το ‘Χάουρ’ αναφέρει ότι σε διάφορες ιστοσελίδες των τρομοκρατών έχουν κυκλοφορήσει πολλά πλάνα και φωτογραφίες που δείχνουν ότι χρησιμοποιούν τεθωρακισμένα οχήματα του τουρκικού στρατού στο χωριό  Ταλ Τζόρζι στην περιοχή της Αλ Μπάμπ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν οι τρομοκράτες να χρησιμοποιούν άρματα μάχης M60.
Η Τουρκία έχει αναπτύξει έναν μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων στη βόρεια Συρία μετά την εισβολή της στη Συρία που αποκάλεσε «Ασπίδα του Ευφράτη».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!