Αλβανοί πράκτορες θα πετούσαν προκηρύξεις με την «Μεγάλη Αλβανία» στην πομπή του Μ.Ομπάμα!


Ιδιαίτερα προβληματισμένες είναι οι ελληνικές αρχές ασφαλείας από το είδος των αντικειμένων που βρέθηκαν στην σύλληψη των δυο υπαλλήλων του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών: Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν στο αυτοκίνητό τους, προπαγανδιστικό υλικό, βιβλία αλλά και χάρτες της "Μεγάλης Αλβανίας", το οποίο υλικό μετέφεραν στην Ελλάδα.
 
Οι δύο οδηγοί του αλβανικού ΥΠΕΞ, θα παρέδιδαν το υλικό που κατασχέθηκε στην αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, με σκοπό να διανεμηθεί σε Αλβανούς μαθητές, που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, αλλά και σε πράκτορες οι οποίοι θα το πετούσαν στην διαδρομή που θα έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Μ.Ομπάμα στην Αθήνα!
 
Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα των Ιωαννίνων όπου και απολογήθηκαν και έχει ήδη οριστεί τακτική δικάσιμος, για τις 18 Νοεμβρίου. Έρευνες για την υπόθεση κάνει κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
 
Η αλβανική εφημερίδα Shqiptari.eu είχε μια  αποκλειστική συνέντευξη με τον αυτοαποκαλούμενο Πρόεδρο των Τσάμηδων,  Festim Lato που εκπροσωπεί του Τσάμηδες σε τρεις χώρες ( Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Μαυροβούνιο) αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται για να αλλάξει μοίρα των Αλβανών στα Βαλκάνια, για πάντα.
 
Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε  ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους  Αλβανούς που ζουν σε  τρεις χώρες και θα είναι σε θέση να αποδώσουν μια στρατιά από δύο εκατομμύρια στρατιώτες!
 
Δηλώνει επίσης ότι εργάζεται για την δημιουργία  ενός νέου  κράτους της Τσαμουριάς που θα είναι το τρίτο αλβανικό κράτος μετά την Αλβανία, και το Κοσσυφοπέδιο στα Βαλκάνια, η συνέχεια έχει την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.
 
Επίσης αναφέρει ότι η αποζημίωση που θα καταβληθεί από την ελληνική κυβέρνηση, για την  γενοκτονία στον αλβανικό λαό , θα στηρίξει τη δημιουργία του κράτους των Τσάμηδων!     http://www.pronews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!