Ο τουρκικός στρατός έχασε 17 στρατιώτες και 30 Τεθωρακισμένα Οχήματα στη Βόρεια Συρία


684x384_350578-1
Ο τουρκικός στρατός έχει χάσει τουλάχιστον 17 στρατιώτες και 30 τεθωρακισμένα οχήματα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης της στο βόρειο τμήμα της Συρίας.
Δεκαεπτά στρατιώτες του τουρκικού στρατού έχασαν τη ζωή τους από την αρχή της τουρκικής επιχείρησης Ασπίδα του Ευφράτη στο βόρειο τμήμα της Συρίας στην επαρχία του Χαλεπίου , ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας την Παρασκευή.

Η πλειονότητα αυτών των απωλειών προκλήθηκαν από χτυπήματα βομβιστών αυτοκτονίας της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικού Κράτους (IΚ) και βομβαρδισμούς από τρομοκράτες. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι μερικοί από αυτούς σκοτώθηκαν σε μάχες με τους Κούρδους υπό την ηγεσία των Συρίακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).
Παρ ‘όλα αυτά, η Άγκυρα εξακολουθεί να επιμένει ότι η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας είναι υπεύθυνη για τους θανάτους των τριών Τούρκων στρατιωτών στα δυτικά της αλ-Μπαμπ στις 24 Νοεμβρίου Νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της Συρίας αρνήθηκε τις πληροφορίες.
Εκτός από τα ανθρώπινα θύματα, ο τουρκικός στρατός έχει χάσει τουλάχιστον 30 τεθωρακισμένα οχήματα (άρματα μάχης, αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα και τεθωρακισμένα οχήματα μάχης) κατά την επιχείρηση στο βόρειο τμήμα της Συρίας. Μερικά από αυτά χάθηκαν στις παραμεθόριες περιοχές και ένα αυτοκινούμενα πυροβόλο όπλο χτυπήθηκε από τους τρομοκράτες του ΙΚ με ένα αντιαρματικό βλήμα στο έδαφος της Τουρκίας.
https://southfront.org,http://www.anixneuseis.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!