12 ανατριχιαστικές ατάκες του Ντόναλντ Τραμπ



12 ανατριχιαστικές ατάκες του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόλαντ Τραμπ όσο απίστευτο κι αν ακούγεται – για εμάς, για τους Αμερικάνους μάλλον όχι – είναι ο νέος Πλανητάρχης και ο πλανήτης εμφανίζεται… μουδιασμένος. 

Οι κατά καιρούς δηλώσεις του μεγιστάνα έχουν σοκάρει κόσμο και κοσμάκη με τον ρατσισμό και τον σεξισμό που εμπεριέχουν. 

Ακολουθούν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές. 

«Αν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου, πιθανότατα να έβγαινα μαζί της»

«Θα χτίσω έναν μεγάλο τοίχο –κανένας δεν χτίζει τοίχους καλύτερα από μένα, πιστέψτε με- και θα το χτίσω χωρίς οικονομικό κόστος. Θα χτίσω έναν μεγάλο, μεγάλο τοίχο στα νότια σύνορά μας και θα κάνω το Μεξικό να πληρώσει για αυτόν τον τοίχο. Σημειώστε τα λόγια μου»

«Κοιτάξτε αυτά τα χέρια. Είναι μικρά χέρια; Ο Ρεπουμπλικάνος αντίπαλος μου Μάρκο Ρούμπιο αναφέρθηκε στα χέρια μου. Εάν είναι μικρά, κάτι άλλο θα πρέπει να είναι μικρό. Σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το εγγυώμαι»

«Άραγε η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον βοήθησε την αηδιαστική - εξετάστε το παρελθόν της και το ερωτικό βίντεο που έχει γυρίσει- Αλίσια Ματσάδο να γίνει Αμερικανίδα υπήκοος προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας;» (για την πρώτην Μις Υφήλιο)

 «Οι ΗΠΑ δεν πρέπει να επιτρέψουν σε μολυσμένους ανθρώπους να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα. Όσοι πάνε σε μακρινά μέρη για να βοηθήσουν είναι σπουδαίοι, αλλά πρέπει να υποστούν τις συνέπειες» (για τα θύματα του Έμπολα)

«Είναι άσχημη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Κατανοώ πλήρως τον άντρα της που την άφησε για έναν άλλον άντρα. Πήρε τη σωστή απόφαση» (για τον χωρισμό της δημοσιογράφου Αριάνα Χάφινγκτον με μέλος του κογκρέσου)

«Όταν το Μεξικό στέλνει τους ανθρώπους του, δεν στέλνει τους καλύτερους. Δεν στέλνουν εσάς. Στέλνουν ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα και φέρνουν τα προβλήματα αυτά σ’ εμάς. Φέρνουν ναρκωτικά. Φέρνουν εγκλήματα. Είναι βιαστές, αλλά μερικοί υποθέτω είναι καλοί άνθρωποι» (για τους μετανάστες από το Μεξικό)

«Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου λεπτό άνθρωπο να πίνει διαιτητική Κόκα Κόλα» (για τους παχύσαρκους)

«Κοιτάξτε αυτή τη μούρη. Θα ψήφιζε κανένας τέτοια μούρη;» ( για την υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κάρλι Φιορίνα)

«Οι μουσουλμάνες γυναίκες ίσως προτιμούν να φορούν μπούρκα γιατί δεν χρειάζεται να φορούν μέικ απ» 

«Δείτε στο Παρίσι, με αυτούς τους νόμους περί οπλοφορίας τους πιο περιοριστικούς του κόσμου: κανείς δεν είχε όπλα εκτός από τους κακούς. Ας λένε ό,τι θέλουν, αν είχαν όπλα, αν οι άνθρωποί μας ήταν οπλισμένοι, αν είχαν το δικαίωμα να φέρουν όπλα, η κατάσταση θα ήταν πολύ, πολύ διαφορετική»

«Θα μπορούσα να σταθώ στη μέση της Πέμπτης Λεωφόρου και να πυροβολήσω κάποιον και δεν θα έχανα ούτε ψηφοφόρο»

«Οι γυναίκες θα πρέπει να τιμωρούνται εάν επιλέξουν την άμβλωση                                 http://www.in2life.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!